Délmagyar logó

2017. 05. 23. kedd - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Besurranás: tízmilliós zsákmány Ágfalván

Ágfalván egy idős házaspártól összesen több mint tízmillió forintot loptak ismeretlenek, akik a nyitott ajtón jutottak be a lakásba. A rendőrség nyomoz.
Ágfalván ismeretlen bűnözők besurrantak egy családi házba, amelyben egy idős házaspár él. Gyorsan átkutatták a lakást, s igen komoly zsákmányra tettek szert: hatmillió forint értékben értékpapírt és egy fémdobozban 4,6 millió forintot találtak.
– Az értékpapírok letiltásáról időközben már gondoskodtunk – tudtuk meg dr. Reinhoffer Csaba alezredestől, a Soproni Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetőjétől. – A házaspár akkor vette észre, hogy meglopták őket, amikor egy számlát akartak kifizetni. Sajnos, az ismeretlen bűnözők újból és újból kihasználják, hogy a falvakban gyakran nyitva hagyják a bejárati kaput akkor, amikor hátul az udvarban tevékenykednek, vagy éppen csak a szomszédhoz mennek át a háziak. Felhívjuk a lakosság figyelmét arra, hogy nagyobb óvatossággal járjanak el értékeik védelmét illetően. Ha csak pár percre is távoznak a lakásból, minden esetben zárják kulcsra az ajtót, nagyobb mennyiségű készpénzt pedig soha ne tartsanak otthon, bízzák azt a pénzintézetre. Másrészt a szívességet kérő idegenekkel szemben legyenek mindig nagyon óvatosak. Ha lehet, ne engedjék be őket a lakásba, s legfőképpen semmiképpen se hagyják egy pillanatra se felügyelet nélkül az idegeneket.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elmarad a légiirányítók sztrájkja Ferihegyen

Elmarad a légiirányítók vasárnap délutánra tervezett sztrájkja. Szakszervezetük ugyanis… Tovább olvasom