Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 14°C | 27°C Még több cikk.

Betörtek a büfébe

Október 21-én éjszaka az Anger réti büfé riasztója betörést jelzett a soproni kapitányságon. A riasztást követően azonnal a helyszínre érkeztek a rendőrök, és el is fogtak a büfé közelében egy személyt, aki alaposan gyanúsítható a cselekmény elkövetésével. A gyors intézkedésnek köszönhetően lopási kár nem, a rongálással azonban körülbelül 15.000 forint kár keletkezett. Az ügyben eljárás indult a Soproni Rendőrkapitányságon.

Kisgépeket vittek el

Szombatról vasárnapra virradó éjjel Hegykő külterületén ismeretlenek a fűrészüzem bekerített üzemi épületének alumíniumborítását lebontották, így bejutottak az épületbe, s onnan 350.000 forintnyi értékben különböző szerszámokat, kisgépeket tulajdonítottak el. Az ügyben ismeretlen tettes ellen eljárást indított a Soproni Rendőrkapitányság.

Felfeszítették az ajtót

A Zrínyi utca egy családi házának ajtaját szombat 9.30 és vasárnap 19.30 óra között valaki felfeszítette, a lakásba bejutva kétmillió forint értékben arany ékszereket és eurót tulajdonított el. A rongálással körülbelül 200.000 forint kárt okozott a sértettnek. Az ügyben eljárás indult a Soproni Rendőrkapitányságon.

Kitörték az üveget

Vasárnap hajnalban az Árkád sori üzletsor egyik üzletének üvegbetét részét kitörte egy ismeretlen, a boltból azonban nem tulajdonított el semmit. A rongálással húszezer forintnyi kárt okozott. Az ügyben eljárás indult a rendőrkapitányságon.

Laptopot loptak

Sopronban az egyik műszaki áruház eladóteréből ismeretlen elkövető ellopott egy Levono 3000 N 100 laptopot, és ezzel 300 ezer forint kárt okozott. A rendőrség az ügyben büntetőeljárást indított. A bűnügyi osztály kéri a lakosságot, hogy aki az eltulajdonított laptoppal kapcsolatban bármilyen érdemi információval rendelkezik, vagy azt részére eladásra felajánlották, jelentkezzen a 107-es ingyenesen hívható telefonszámon vagy a Soproni Rendőrkapitányságon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A heti eredmények

13 pontos: Papp Szandra (Nagyszentjános). Tovább olvasom