Délmagyar logó

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 20°C | 34°C Még több cikk.

Bezárta az APEH ellenőröket a dühös szegedi tulajdonos

Rázárta az ajtót három APEH ellenőrre egy szegedi informatikai üzlet tulajdonosa. A szegedi férfinak az nem tetszett, hogy a kisforgalmú üzletét már másodszor bírságolták meg az ellenőrök.
Az eddigi adatok szerint az egyik ellenőr próbavásárlást végzett, aki - miután nem kapott nyugtát - közölte, hogy adóellenőr, majd két társával elkezdte felvenni a jegyzőkönyvet.

A bolti eladó hölgy az adóellenőrzésről telefonon értesítette élettársát, a bolt másik alkalmazottját, aki néhány perc múlva feldúltan és ingerülten lépett be az üzletbe. Válogatás nélkül szórta a szitkokat a népszerűtlen hatóság munkatársaira, majd széttépte a megírt jegyzőkönyvet, bezárta a bolt ajtaját és közölte, hogy onnan nem megy ki senki.

Az APEH munkatársai telefonon értesítették főnöküket, aki kihívta a rendőrséget, majd maga is a helyszínre sietett. Az ingerült férfi azt sérelmezte, hogy üzletüknek kicsi a forgalma, oda "nem jár senki, csak az ellenőrök", akik ráadásul ez alkalommal már másodjára büntetik meg. A felbőszült elkövetőt élettársa próbálta megnyugtatni, aki - miután megszerezte a kulcsot - kinyitotta az ajtót.

A férfit a rendőrök előállították, ellene hivatalos személy elleni erőszak bűntette megalapozott gyanújával indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán .

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy magyart is őrizetbe vettek Rómában

Tovább olvasom