Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 25°C Még több cikk.

Biomassza-

konferencia Sopronban

A Nyugat-Magyarországi Egyetem energetikai tanszéke 2007. február 28–március 2. között Sopronban ismét megrendezi a hagyományos Biomassza-konferenciát. Az esemény – immár második alkalommal – ökoenergetikai konferenciával kezdődik, ahol a hazai fejlesztéseket befolyásoló tényezőket, a lehetőségeket és a már megvalósult példákat ismertetik, vitatják meg.

Másnap a Biomassza-konferencia kibővült szakmai programjában a technológiai megoldásokat, kutatási eredményeket és a gazdasági vonatkozásokat részletezik. Külön súlyt helyeznek az úgynevezett „együtt égetés” (benzin–alkohol, gázolaj–repceolaj) témakörére. A konferencia cégbemutatókkal, a fiatal doktoranduszok gyakorlatban is hasznosítható kutatási eredményei ismertetésével, szakmai vitával zárul.
A harmadik napon a résztvevők megtekinthetik a welsi Megújuló Energiaforrás Szakkiállítás és Vásár látnivalóit. A konferenciákra a meghívó, a jelentkezési lap (pdf- vagy doc-formátumban), és a további kiegészítő információk letölthetők a http:// energetika.emk.nyme.hu weboldalról, ugyanitt elérhetők a tavalyi konferenciasorozaton készült felvételek és az előadások is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elfogadták a schengeni övezet kiterjesztését

Az Európai Unió igazságügyi és belügyminiszterei elfogadták a schengeni övezet kiterjesztését az… Tovább olvasom