Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 21°C Még több cikk.

Biztató eredmények

Cselgáncs

Több edzőtáborral, valamint nemzetközi és hazai versenyekkel készültek a honi korosztályos bajnokságra a Koroncói Tutti Judo Klub sportolói.


A közelmúltban nyolc ország több mint négyszáz versenyzőjének részvételével Svájcban rendeztek nemzetközi versenyt. Polczer Bence, Csigi Lénárd és Fekete Kornél első, Véland Vivien, Csernák Attila, Horváth Ádám, Pryma Réka, Rokob Elizabeth és Tálos Gergő második, míg Barabás Csenge a harmadik helyen végzett.
Drezdában öt ország cselgáncsosainak részvételével rendeztek versenyt. Csigi Lénárd, Tálos Gergő, Bánfi Tamás, Csernák Attila, Polczer Bence és Horváth Ervin egyaránt aranyérmet szerzett. A csapat az ifjúsági korosztályban a második helyen végzett.
Az ausztriai Mondsee-ben Fekete Kornél, a koroncóiak válogatott versenyzője a korcsoportjában magabiztosan lett aranyérmes.
Az oroszlányi nemzetközi viadalon Véland Vivien és Bánfi Tamás a dobogó első, Csigi Lénárd, Csernák Attila, Horváth Petra és Csigi Laura pedig a második fokára állhatott fel. A csapatversenyben a Koroncó második lett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már megrendelhető a 2. receptköny is

Az első kötet mintájára elkészült a második kisalföldes receptkönyv is, Tovább olvasom