Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 27°C Még több cikk.

BKV-balhé: a lakosság kétharmada menesztené Kocsist

Az ország lakosságának 63 százaléka elküldené a BKV vezérigazgatóját, Kocsis Istvánt a Nézőpont Intézet felmérése alapján.
Az Index hírportál felkérésére végzett, az interneten szerdán közzétett felmérés szerint Kocsist csak a megkérdezettek 9 százaléka marasztalná, és 28 százalék azoknak az aránya, akik nem tudtak vagy akartak véleményt nyilvánítani ebben a kérdésben.

Budapesten - ahol a minta nagysága miatt a hibahatár nagyobb a teljes mintánál - hasonlóan alakultak az arányok: itt 64 százalék elküldené, 11 százalék pedig nem küldené el Kocsist, 25 százaléknyian viszont nem nyilvánítottak véleményt.

A közvélemény-kutatás 1000 fős, országos, reprezentatív mintán felvett felmérésen alapult.

Olvasóink írták

 • 3. KolompárRómeó 2009. szeptember 02. 20:48
  „élne = élnek”
 • 2. KolompárRómeó 2009. szeptember 02. 20:48
  „Totális tévhitben élne a zemberek! Ez egy aranyember, aki keményen dolgozik, a felesége meg főleg. Hát mekkora meló milliárdokat lenyúlni az adófizetők pénzéből. Hát bármelyikünk, aki ide irogat, az képes lenne erre? Nem! Ebből is látszik, hogy ő egy kiválaszott.

  Aztán meg gondoljunk bele, hogy ha az elFtársat menesztenék, akkor hánymilla önkielégítés járna neki! Ma ugyan magyarázott, hogy a juttatásokat át kell alakítani, de nem arról volt szó, hogy a sokat, keményen dolgozó HR-esek, managgák és egyebek kapjanak kevesebbet, hanem a léhűtő senkiházi, túlfizetett, elkényeztetett senki sofőrök, fizikai dolgozók.”
 • 1. Zs 2009. szeptember 02. 20:33
  „És a parlamentnek nevezett bohózatot, a minisztériumok személyzetének 3/4-ét, a vagyonkezelő, az önkormányzatok, az államkincstár, az apeh és még számos vérszívó hivatal korrupt, részrehajló, csaló vezérkarát...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingyen számítógépek a hátrányos helyzetű iskoláknak

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) két, hátrányos helyzetű területen működő oktatási intézménynek… Tovább olvasom