Délmagyar logó

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -3°C | 4°C Még több cikk.

Blatter válaszolt

labdarúgás

Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke hétfőn elküldte válaszát a magyar szövetség (MLSZ) levelére. A svájci sportvezető a rendelkezésére álló információk alapján elképzelhetőnek tartja, hogy a Magyar Labdarúgó Liga határozatával sérült a döntések függetlenségére vonatkozó alapelv, de a teljes kép kialakításához további tájékoztatást kér az MLSZ-től.


Bozóky Imre, az MLSZ elnöke csütörtökön kérte a FIFA állásfoglalását azzal kapcsolatban, hogy az MLL taggyűlésén az a döntés született: az MLSZ elnökségi ülésein a ligát képviselő tagoknak mindig egységes álláspontot képviselve kell szavazniuk.
A tisztázatlan jogi helyzet miatt elmaradt a csütörtökre tervezett elnökségi ülés. Blatter válaszában arra kéri az MLSZ-t, hogy a következő elnökségi ülés előtt részletesebb tájékoztatást küldjön a kialakult helyzetről.
Berzi Sándor, az MLSZ főtitkára azt mondta, hogy természetesen eleget tesznek a FIFA kérésének.
– Részletes válaszunk elküldése előtt még szükség van néhány egyeztetésre, de hamarosan megírjuk levelünket és a FIFA válasza után az ott megfogalmazott útmutatásokat fogjuk követni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szél is ellenfél volt

Tovább olvasom