Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 30°C Még több cikk.

Bokros szerint alantas támadások érték az elmúlt napokban

Cáfolta, hogy az MSZP tagja lett volna vagy hogy részt vett volna az MSZP-kongresszusson.
Közleményben cáfolta Bokros Lajos, az MDF EP listavezetője azokat a sajtóban megjelent híreket, amelyek arról szóltak, hogy korábbi állításával ellentétben tagja volt az MSZP-nek, vagy hogy szombaton azt nyilatkozta, hogy elmegy az MSZP kongresszusára. Bokros Lajos közleményében leszögezi, sokféle találgatás kapott lábra személyéről az elmúlt napokban, de nem fogja hagyni, hogy ilyen "lényegtelen és kisstílű ügyek" eltereljék a figyelmet a valódi kérdésről, a válságkezelésről.

Bokros Lajos azt írja, hogy az elmúlt napokban megtapasztalta, hogy milyen alantas támadások érhetnek egy őszinte embert a politika világában. Az MDF EP - listavezetője a közleményben ismét cáfolta a Hírszerző értesülését, miszerint 1996-ban belépett a kispesti MSZP-be, és azt is, hogy szombaton azt nyilatkozta, hogy elmegy az MSZP kongresszusára. Bokros Lajos úgy fogalmaz: nem hagyja, hogy ilyen lényegtelen és kisstílű ügyek eltereljék a figyelmet a valódi kérdésről: kinek és milyen programja van a válságkezelésre.

Az MDF által miniszterelnöknek is javasolt egykori pénzügyminiszter közleményében kitér arra is, hogy ha hétfőn nem sikerült feloszlatni az Országgyűlést, az MDF egyeztetést kezdeményez az ellenzéki pártokkal, hogy közös miniszterelnököt jelöljenek. "Ha mégsem alakul ki többség, az MDF és jómagam akkor sem kívánok részt venni az MSZP hatalmi játékában" - fogalmaz Bokros Lajos. Hozzáteszi, hogy más párttal is csak akkor hajlandóak együttműködni, ha a programjuk a nemzet érdekében nem tartalmaz semmilyen, az állampolgárokat megtévesztő vagy a válságot elmélyítő elemet.

Olvasóink írták

 • 19. achilleus 2009. március 23. 17:29
  „11. hozzászólás achilleus 2009.03.22. 16:53
  Bokros elvtárs tehát jobban tenné, ha nem vádaskodna, mert a végén még egyéb dolgok is kiderülhetnek.

  Íme:
  Bokros Lajos hazudott a diplomájáról! (+bizonyíték)
  2009-03-23 15:00 barikád.hu
  1995. augusztusában-szeptemberében tárgyaltam Bognár Józseffel, a Lónyay utcai Református Gimnázium akkori igazgatójával, hogy a szeptemberi, szigetvári Szulejmán -szobor elleni tüntetésemhez adjon cserkészeket, akiknek betanítanám a Zrínyiász utolsó énekét. Beszéd közben szóba hozta Bokros Lajos akkori pénzügyminisztert, akiről két hónappal azelőtt jelent meg (jún. 2-án) a Reform c. hetilapban egy cikk, és benne a Panamai Egyetem spanyolnyelvű válaszlevelének fénymásolata, melyben közlik, hogy Bokros Lajos a levéltáruk adatai szerint nem járt arra az egyetemre, és ott nem szerzett semmiféle címet. Bokros ugyanis az önéletrajzában (a Parlamenti Almanachban) azt állította, hogy ott doktorált. (...)”
 • 18. trixi11 2009. március 23. 13:42
  „sevenof9
  Csak sajnos egyik párt sem hajlandó erről tudomást venni! Egyébként az a 4% kicsit sok!”
 • 17. katcsi 2009. március 23. 12:21
  „berta!
  s tudud mennyi abortusz száradhat még a lelkükön?!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 16. sevenof9 2009. március 23. 00:09
  „valaki mondja mar meg,hany szazalekos part a madöf? 4? mit pattognak? hany szazalekos a szadesz? 4? mit pattognak?”
 • 15. flexsnake 2009. március 22. 22:12
  „14. előtte hol voltál? külföldön? Akkor is loptak, akkor sem voltak már állami kézben a dolgok. A kiárusítást már 90ben megkezdték... De te úgy látom olyan 6éves lehetsz aki az mszp alatt született...”
 • 14. comet 2009. március 22. 20:32
  „tudni kell, hogy Magyarország a ´90-es évek végére gazdaságilag kapitulált.
  Azt is látni kell, hogy a szocalisták hatalomra jutása óta az országot minden szempontból legyengítették, teljesen kiszolgáltatottá téve. Észre kell venni hogy bizonyos erőknek ez a kiszolgáltatottság kedvez, mert ez által az ország felett megszerezhették a az ellenörzést. Az ország kifosztóinak nem érdeke az ország megerősödése, az ő érdekük az ország vegetáló szinten tartása. A gazdasági megszállás gyakorlatilag politikai megszállást eredményez. Sokféle megszálló stratégia van, és ezek ma már egyre leplezetlenebbül valósulhatnak meg hazánkban, a mi magabiztosság jele. A nemzet csakis a gazdasági tényezői megerősítésével, és legalább annak ellenőrzésének kézbe vételével szerezheti vissza szuverenitását. A kizsigerelés nem ebbe az irányba hat, és az SZDSZ liberalizmusa sem. Sokan még mindig nem értik mekkora veszélyben van az ország.”
 • 13. Istus 2009. március 22. 20:08
  „Bokros csak maradjon ahol van mindig a rászorultakkal oldaná meg a kérdést lásd nyugdij,családi pótlék,egyeb családos juttatások miért nem a magas vezetői jutalmakat feji .szerintem legyen ő miniszterelnök Tiszanánán a falujába vagy vajda”
 • 12. Zejko 2009. március 22. 16:54
  „Magyarok ne ugy legyen ,de ugy meg lesztek vezetve hogy az hihetetlen ez az egesz szinjatek egy ev mulva olyan mszp szdsz mdf koalicio lesz hogy csak futyul ezek a tuleleshez ertenek de ahoz nagyon elore latom a sok birka magyart hogy megvezetik Gyurcsany azert mond le mert rajott hogy senkisem hisz neki akarmit mond igy visszavonul es olyan embert valasztanak a helyere akit iranyitani tud es mikor egy ev mulva elterelodik a figyelem rola akkor ujra berobban es a birka magyar elfelejt mindent es tarolnak a nyugdijasokkal tuleleshez nagyon ertenek . A fidesz egyedul lesz mert budos neki a jobbik a kdnp meg merhetetlen szinte nem is part .Hihetetlen hogy elfelejtettek Bokros nevet az emberek meg mi koszonheto neki idozojelben ha a liberalis szocialista kormany fog nyerni legkozelebb akkor megerdemlitek a sorsotokat aki nem megy el szavazni az meg cinkos aki hallgat.”
 • 11. achilleus 2009. március 22. 16:53
  „Bokros elvtárs tehát jobban tenné, ha nem vádaskodna, mert a végén még egyéb dolgok is kiderülhetnek.”
 • 10. achilleus 2009. március 22. 16:50
  „Nem bontotta ki a teljes igazságot a TV2-ben sem

  A Horn-kormány egykori pénzügyminisztere a múlt héten hazugsággal vádolta meg Orbán Viktort. A Fidesz elnöke az egyik kereskedelmi televízióban arról beszélt, hogy a Bokros-csomag 25 pontját semmisítette meg az Alkotmánybíróság. Bokros ugyanitt Orbán után arról beszélt, hogy szerinte viszont csak hármat, azt is csak félig. Bokros megjegyezte azt is, hogy Orbán tudatosan félrevezeti a közvéleményt, ami nem helyes magatartás egy volt miniszterelnöktől.

  A Magyar Nemzet a testület akkori döntése alapján utánaszámolt, és kiderült: Bokros hazudott. Az Alkotmánybíróság ugyanis alkotmányellenesnek mondta ki a Bokros-csomag 68. paragrafusának kilenc pontját, a 79. paragrafus két bekezdését, a 92. paragrafus nyolc pontját, a 93. paragrafus három rendelkezését, valamint a 159. paragrafus két bekezdését. Ez így összesen 24 olyan rész a törvényben, amely ellentétes az alaptörvénnyel.”
 • 9. achilleus 2009. március 22. 16:47
  „Miért higgyem el a HVG-beli programját egy olyan embernek, aki nyilvánvaló, leellenőrizhető ügyekben hazudik, sőt vádaskodik. (mellesleg fenn folyik az elterelés, mert 2 dolgot rak egymás mellé, az egyikben ártatlan /részvétel az MSZP kongresszuson/, a másikban viszont egyértelműen sáros /MSZP-tagság/). Nem említi persze a TV-s lebőgést sem, pedig az a sokat magasztalt csomagjának alkotmánybírósági fogadtatását érinti./ Korábban beidéztem, de azért megkeresem.”
 • 8. flexsnake 2009. március 22. 16:40
  „NEm mintha nem állna még sorba majd száz lajos... :D”
 • 7. bambinaXX 2009. március 22. 16:20
  „6. berta! ajánlom figyelmedbe az 5. hozzászólást...
  És olvasd el a programját (HVG), hátha megérted, h miről mondasz véleményt, így látatlanban.”
 • 6. berta 2009. március 22. 16:02
  „No miért érzi úgy Bokros elvtárs hogy alantas támadások érték????? Hát amikor pénzügy miniszter volt milyen sok családtól elvette a családi pótlékot!És adta azoknak akik semmit sem tesznek le a közös asztalra csak onnan elvesznek mindent mert nekik jár jelszóval.Ha netán mégis miniszerelnök lenne ami az országra nézve HALÁLOS diagnózis lenne. Akkor javaslom hogy a családi pótlékot vegye el mindenkitől,nemre, jövedelemre való tekintett nélkül.Sőt ne járjon a gyes, gyed se és 6 hét után a gyermek születése után menjenek vissza dolgozni az anyák,akkor majd az a sok anyának nevezett akárkik akik csak azért szülik a gyerekeket hogy tudjanak a kocsmába menni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 5. maci52 2009. március 22. 16:01
  „Lajos,vezesd ki népünket a sötétségből!”
 • 4. comet 2009. március 22. 15:35
  „Bokrosnak nem az esetleges MSZP tagsága a legnagyobb hibája, bár tisztességes ember nyilván igyekszik elhatárolni magát a söpredéktől, hanem hogy népnyúzó volt, és azonkívül semmit nem csinált.
  Meg hallgat a az ország elkótyavetyéléséről, pedig csacsoghatna róla, mert bevétel oldalról biztus ismeri a számokat, ha ahhoz nem is ért hogy megbecsülje mekkora volt az eladott vagyon reálértéke.”
 • 3. homer 2009. március 22. 15:28
  „Hááát, esetében támadás nem lehet elég alantas..”
 • 2. achilleus 2009. március 22. 15:12
  „Sajnos korabeli dokumentumok, és az ő saját megnyilatkozásai cáfolják Bokros elvtárs állításainak jó részét. A dokumentumok az internetről elérhetők. Sajnálatos, hogy Bokros elvtárs nem halad az idővel, és azt hiszi, hogy ráolvasással meg nem történté lehet tenni eseményeket. Bokros elvtárs! Az, hogy maga most az ország javáért küzd, illetve erről próbálja meggyőzni a népet, semmilyen befolyással nincs a maga múltjára. Ja, hogy a miniszterelnöki ambícióinak nem használ?? Ne higgye! Volt már azon az oldalon, ahol maga akar érvényesülni, pufajkás, titkosügynök és KISZ-főtitkár miniszterelnök is. Miért ne lehetne egy sima mezei párttag. Az elvtársak legfeljebb azt vethetik a maga szemére, hogy - amikor már nem látta hasznát - nem fizette be a tagdíját.”
 • 1. bambinaXX 2009. március 22. 14:55
  „"más párttal is csak akkor hajlandóak együttműködni, ha a programjuk a nemzet érdekében nem tartalmaz semmilyen, az állampolgárokat megtévesztő vagy a válságot elmélyítő elemet. "
  - Úgy legyen!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Késelés az éjszakai járaton

Egyelőre annyit tudni, hogy a 956-os járaton hajnal három órakor két társaság szólalkozott össze. Tovább olvasom