Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 17°C Még több cikk.

Bolhapiac a családsegítőben

Kétnapos jótékonysági bolhapiac kezdődött tegnap a soproni Családsegítő Szolgálatnál, melyen 20 és 50 forint közötti áron árulták a felajánlott ruhaneműket, edényeket, iskolaszereket, könyveket és játékokat. A bolhapiac ma délelőtt folytatódik.
Nem csak a felajánlásokat tekintve, de a vásárlók száma alapján is sikeres a tegnap kezdődött jótékonysági bolhapiac, melyet a Családsegítő Szolgálat és a Mentőöv Alapítvány szervezett a Balfi utcai központ udvarán. Itt lehetőség volt húsz forintért fehérneműhöz, harmincért férfiinghez és konyhai felszerelésekhez, ötvenért kabáthoz jutni. Ezeket a tárgyakat a szolgálat az elmúlt napokban vette át a felajánlóktól.
– Már legalább harmadszor vásárolok itt és eddig minden alkalommal teli táskával tértem haza – mondja Zsuzsa, aki a szolgálat ügyfeleként értesült a bolhapiacról. – Ezúttal ruhákat és konyhai felszereléseket vettem. Van egy sérült fiam és egy tizennyolc éves lányom. Örülök, hogy itt annak is van lehetősége hasznos, jó állapotú holmikat vásárolni, aki nem engedhet meg magának nagy költekezést.
Mint megtudtuk, a Mentőöv Alapítvány a befolyt összeget a szociális munka napján annak az alkotáspályázatnak a díjazására fordítja, melyet iskolások számára írnak ki.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 04.27.

Tovább olvasom