Délmagyar logó

2017. 08. 24. csütörtök - Bertalan 12°C | 27°C Még több cikk.

Boltokban az Adobe Photoshop Album

A sokat fényképezők számára készült új programmal könnyű a digitális képeket rendszerezni, javítani, megosztani és megóvni. A Photoshop Album 13000 Ft + áfa áron szerezhető be.
A TechTV által a múlt hónapban megrendezett Nemzetközi Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (CES) a legjobb új fényképészeti, és képalkotó terméknek nyilvánított Photoshop Album program a megtekintendõ digitális képek ezreit gyûjti össze egy kényelmes helyen, a fényképtartóban, és azokat dátum szerint automatikusan rendezi. Mindegy hol vannak a képek a számítógépen, bármelyik fényképet egyszerûen megtaláljuk az idõtengelyes betekintõben, amelyben az egy adott idõ alatt felvett képek látszanak, vagy a részletes naptárnézetben, amely pontosan mutatja azt a napot, és hónapot, amikor egy adott pillanatot elkaptunk.
A Photoshop Album az egyetlen olyan házi digitális fényképészeti termék, amely a mindenütt elõforduló Adobe Acrobat Reader, és az Adobe Portable Document Format (PDF) minden elõnyét kihasználva bárhol lehetõvé teszi a digitális fényképek megosztását barátainkkal és a családdal, sõt, a Photoshop Album egy kattintásra CD-re és DVD-re tud menteni.
Egy könnyen érthetõ varázsló segíti a felhasználókat abban, hogy diabemutatókat, nyomtatott kártyákat, naptárakat, és fényképalbumokat állítsanak össze. Internetes partnerekre, a Shutterfly-ra és a MyPublisher.com-ra mutató közvetlen kapcsolatokkal a felhasználók kiváló minõségû nyomatokat, és kemény vászonkötéses fényképes könyveket rendelhetnek. Az internetes szolgáltatások országonként változhatnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mennyit keresnek a magyarok?

A reálkereset 2002-ben 13,6 százalékkal volt magasabb, mint az előző évben, ehhez 5,3 százalékos… Tovább olvasom