Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Bonyhád

1 (0) FC Sopron 6 (3)

Bonyhád, Magyar Kupa-mérkőzés, 700 néző. V.: Herbály.


Kovács L. – Takács N., Hosnyánszki Zs., Máté N., Calka, Tálas, Máté P. (Hegedüs L.), Zsók Á. (Dávid R.), Köllő (Pap R.), Letenyei, Bíró N. Edző: Kiss János.
Rabóczki – Homei, Bagoly, Radu, Munteanu (Sifter), Cigan, Demjén, Szabó T. (Korudzsiev), Ivancsics, Magasföldi (Horváth A.), Feczesin. Edző: Selymes Tibor.
Gsz.: Bíró N. (76.), ill. Fe-

czesin (16., 35., 64., 88.), Ivancsics (33., 80.).
Nem a legjobb előjelekkel lépett pályára a Sopron Bonyhádon. Azon túlmenően, hogy a Honvédtól gyenge játékkal kikapott a gárda a múlt hét végén, edzésen ujját törte a második számú kapus, Takács Tamás, akit azóta meg is operáltak. Az igen-igen fiatal Heinrich Márk utazott el Bonyhádra, s ült le a csapat kispadjára. Az első negyedóra végén szerzett vezető gól megnyugtatta a soproniakat. Selymes Tibor legénysége érvényre juttatta nagyobb tudását, s már a szünetre megnyugtató előnyt szerzett. Feczesin Róbert szünet után is elemében volt, játéka és eredményessége a REAC-pályán mutatott futballjára emlékeztetett. Selymes Tibor pedig a második félidőben, csapata jelentős előnye birtokában már gondolhatott a szombati pécsi bajnokira is, ugyanis lecserélte Munteanut és Magasföldit, akik a hét végén eltiltás miatt nem léphetnek pályára. Az előző bajnokin nyújtott játékot és formát alapul véve a vártnál jóval könnyebben jutott tov ább a Sopron a Magyar Kupában.
Selymes Tibor: – Bíztam benne, hogy nem minimális, egygólos, hanem nagyobb arányú győzelemmel sikerül továbbjutnunk. Célunkat elértük, a játékkal elégedett lehetek. Sok helyzetet kihagytunk, bár ebben a rossz minőségű pálya is közrejátszott.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árusítsanak gyógyszert a benzinkutaknál?

Tovább olvasom