Délmagyar logó

2017. 05. 25. csütörtök - Orbán 13°C | 21°C Még több cikk.

Bőrszínt váltanak családok

Egy új amerikai valóságshowban felcserélik két család rasszát, származását és életkörülményeit.

Az amerikai FX Network sajátos realityvel rukkol elő jövőre: felcserélik két család rasszát, származását és életkörülményeit, így teljesen új életbe csöppennek a szereplők.
 

Ice Cube
R. J. Cutler filmes és Ice Cube a producerei a Black.White. című hatrészes sorozatnak, melyet egy fehér családdal és egy afroamerikai famíliával vettek fel, miközben a tagoknak drasztikusan megváltoztak az életkörülményeik. "Nagyon örülök, hogy része lehetek egy olyan show-nak, ami azt veszi szemügyre, hogy mi a helyzet Amerikában a rasszizmussal. A Black. White. arra kényszeríti a szereplőket, hogy ténylegesen kipróbálják magukat, és megvizsgálják, hogy ebben az országban mi a helyzet a faji alapú megkülönböztetés terén" - lelkendezett Ice Cube.

Az Atlantában élő Spark család és a kaliforniai Santa Monicában élő Wurgel família Los Angelesbe költözött, a feketékből megpróbáltak fehéret csinálni, a fehéreket afroamerikainak maszkírozták. A két család heteken át közös otthonban lakott, és a másik rassz életét kellett élnie, szembesülvén annak előnyeivel és hátrányaival. A reality várhatóan márciusban kerül az amerikai tévénézők elé.

"Ez a sorozat is jól bizonyítja, hogy a televízió mennyire hihetetlenül erős és praktikus médium. Én hiszem, hogy a Spark család és a Wurgel család ezt nagy kalandként élte meg, és tagjaik jobb emberként kerültek ki ebből" - vélte Cutler.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A táska minden alkalomra nagyszerű ajándék

A táska öltöztet. E bölcsességet a legtöbb nő és fiatal lány már rég felismerte, nem csoda tehát,… Tovább olvasom