Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 21°C Még több cikk.

Botránnyal kezdődött a TV2 új műsora

Bár előfordul, hogy egy-egy táncos nehezen törődik bele az elutasításba, Tibi kirohanása mégis páratlan volt.

- Miután letáncoltam a részem, Novák csak annyit kérdezett, mit keresek itt, a tizenévesek között - mondta a nyolcévnyi profi táncosi múlttal rendelkező Mező Tibor. - Rosszul esett, hogy ennyi év munkáját így kommentálja valaki - mesélte Tibi, aki táncolt már Emilio, a Back II Black és Király Linda mögött, sőt Justin Timberlake táncosaival is dolgozott már.

-Teszek Novák Péter véleményére, szerintem a zsűriben csak egy valaki érdemel hitelt, mégpedig Keveházi Gábor. Kint össze is futottunk, és elmagyarázta, hogy jó táncos vagyok, csak már kiforrt. Ők olyanokat keresnek, akik még formálhatók - mesélte Tibi, aki egyébként a Táncművészeti Főiskolán végzett.

Bár előfordul, hogy egy-egy táncos nehezen törődik bele az elutasításba, Tibi kirohanása mégis páratlan volt.

- Az igazán profi táncos vállani és kezelni is tudja a kritikát. Mindennapos dolog, hogy valakinek tetszünk, vagy éppen nem. Velem is előfordult már számtalanszor- vélekedett Daniela Hernandez. - Tibi egyébként jó táncos a saját műfajában, de a döntők során olyan koreográfiákkal kellett volna szembesülnie, amelyekhez nem volt kellő technikai tudása.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Allergiás tüneteket csillapít az óvodai sószoba

Tavasszal alakították ki a sószobát a szegedi vasutas óvodában. Egészségmegőrzésre,… Tovább olvasom