Délmagyar logó

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 14°C | 23°C Még több cikk.

Brico: Magyarország a régióközpont

A francia magántulajdonú Bricostore-áruházláncnak Magyarország a régióközpontja.

A francia magántulajdonú Bricostore-áruházláncnak Magyarország a régióközpontja, a cég tulajdonosa is nálunk, Budapesten él. A hazai hét Bricostore áruházból másodikként, hét éve épült a győri áruház. Mára ez az áruház a lánc legdinamikusabban fejlődő egysége, mely  idén negyedmilliárd forintot meghaladó fejlesztést valósított meg.

Nemzetközi koncepció szerint

Az eredetileg nyolcezer-ötszáz négyzetméteres áruház építőanyag-osztálya háromezer-ötszáz négyzetméteres résszel bővült, ezzel toldották meg a valamikori ezerkilencszáz négyzetméteres részleget, amelyet a fejlesztés alatt befedtek. Kilencszáz négyzetméterrel bővítették a parkolót, mely a kényelmesebb parkolást biztosítja. A lámpaosztály fejlesztése plusz 75 négyzetméter, ahol mennyezetilámpa-bemutatót alakítottak ki.

A győri Bricostore az első magyarországi egység, amely már a legújabb nemzetközi koncepció jegyeit mutatja külsőségekben. A fejlesztésben a látogató számára ez a  legszembetűnőbb, az új piros arculat. Nem kevésbé fontos az áruház egyes osztályainak átalakult termékkínálata, azoknak egy új, korszerűbb környezetben való bemutatása. Az eddigi beszállítói termékcsoport-orientáció helyébe a fogyasztói igények kerültek.

A dolgozók és a vásárlók a siker zálogai

Kocsis Zoltán, a győri áruházat tavaly május óta vezető igazgató az általa irányított áruház személyzetére a legbüszkébb. Nekik és a győri, Győr környéki vásárlók bizalmának köszönhető a gyors fejlődés. Az áruháznak Győrben 96 munkatársa van, igazgatójuk szerint szakmailag  kiválóak és jó kereskedők  is egyben. Győrött elhanyagolható  a dolgozói elvándorlás, viszont nagyon sokan szeretnének még a csapathoz tartozni. A Bricostore-nak a nyitás évében ötezer-hétszáz törzsvásárlója volt, mára a számuk harminckétezerre gyarapodott. Tavaly a vásárlások egyharmad részét a törzsvásárlók forgalma adta.

Arra a kérdésre, hogy mit tart az áruház erősségének, Kocsis Zoltán azt mondja, a padlástól a pincéig kínálnak termékeket, az árucikkek száma meghaladja az ötvenezret. Az építőanyag-, a barkács-, a dekorációs és kertészeti osztályok mindegyike erős a maga nemében. Az áruháznak nagyon sok a szezonális akciója. Most a dekorációs és festékosztály termékeinek szezonja fut, majd a kertészeti osztályon az őszi kert, a szaniterosztályon a fűtés csúcsideje következik. Az építőanyag-osztályon a tetőfedési, szigetelési  termékek és nyílászárók iránti igény nő majd meg, aztán a belső tér kialakításához szükséges anyagok forgalma növekszik.

Kínai beszerző központ

A Bricostore az  A. R. E. N. A.  kínai beszerző központ tagja, csúcsminőségű termékeket a nagybani beszerzés miatt kedvező áron vásárolhat és kedvező áron közvetíti azt a fogyasztókhoz. A győri áruház fejlődésének köszönhetően idén már közel tíz százalékkal több munkatársat foglalkoztathat a korábbinál. Az áruháznak számos szolgáltatása van. A gépkölcsönzés, házhoz szállítás, textilvarrás, képkeretezés, lapszabászat, hitelügyintézés közül valamennyi népszerű. Új szolgáltatása a Bricostore-nak az úgynevezett Brico-projekt, a személyes kiszolgálás szakembere megtervezi a hozzá forduló vásárló beruházását, árajánlatot ad, amely meggyőző kedvezményt kínál. Nagyon népszerűek a Brico szervezte tanfolyamok is. A versenytársak között bizonyosan  egyedülálló a Bricónál kínált száznapos pénz-visszafizetési garancia. Amennyiben a vásárló mégis meggondolná magát, a vásárlás után száz napig a Bricostore visszavásárolja a terméket. Más kérdés, hogy nemigen élnek vásárlói a lehetőséggel.
PR

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sümeg

1 (1) Kapuvár 1 (1)

Sümeg, 200 néző. V.: Gyarmati. Tovább olvasom