Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

Brutális gyermekgyilkosság: letartóztatják az anyát is

Újabb fordulat következett be a tavaly márciusi kaposvári gyermekgyilkosság ügyében. A meggyilkolt kisfiú anyjának letartóztatását is elrendelte a bíróság.
Tavaly Kaposváron egy hároméves kisgyermeket olyan brutálisan megvert az apja, hogy a kicsi iszonyatos kínok között belehalt sérüléseibe. A bíróság az apát életfogytiglanra ítélte, és az ügyészség indítványára a Pécsi Ítélőtábla most elrendelte az anya előzetesbe vételét - írja a Somogyi Hírlap.

Olvasóink írták

 • 6. nagypappa 2009. június 04. 19:11
  „Nekem az a véleményem, hogy az ÁLLAT az ösztöneivel, ha kell a saját élete árán is megvédi a kölykeit.
  Akkor ezek az emberi mivoltukból kivetkőzött szörnyek még azt sem érdemlik meg, azt mondjukrájuk: ÁLLAT!

  5. hozzászólás dodó 2009.06.04. 16:42
  Jobban is járnak a szülők, ha becsukják őket ODA A MEGÉLHETÉS!
  Minden gyerek nevelőotthonban, honnan lesz a segély. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a börtön koszt és ellátás ingyé van!”
 • 5. dodó 2009. június 04. 16:42
  „Egy újabb példa cigányék legendás gyerekszeretetére:

  Cigány "gyerekszeretet": A saját szüleiktől védték meg a nyolc testvért
  Gilvánfa (100 %-ig cigány település): Szerdán egy gilvánfai család mind a nyolc gyermekét átmeneti gondozásba helyezték a hatóságok.

  Miután a gyámhivatal, a gyermekjóléti szolgálat, és más szervek közösen úgy ítélték meg, hogy odahaza nincs biztonságban egy gilvánfai család nyolc gyermeke, a testvéreket tegnap átmeneti gondozásba helyezték, azaz - legalábbis egyelőre - ideiglenesen elvették őket a szülőktől. A gyerekek egy és tizenöt év közöttiek. A lépés nem volt előzmények nélküli.
  Zsobrák Péter, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense lapunknak elmondta, a gyanú szerint az édesanya néhány nappal korábban olyan mértékben bántalmazta óvodás korú kislányát, hogy kórházba kellett szállítani. A nő ellen védekezésre képtelen - vagyis tizenkét év alatti - személy elleni testi sértés miatt zajlik az eljárás, ezért több éves szabadságvesztés is kiszabható. Úgy tudjuk, korábban a gyerekek apja is bántalmazta egyiküket. Mindezek ismeretében döntöttek úgy a hatóságok, hogy a testvérek mindegyikét ugyanazon a napon menekítik ki a családból.”
 • 4. dodó 2009. június 04. 16:21
  „<moderálva>”
 • 3. joy 2009. június 04. 14:38
  „Nem apa aki megüti gyerekét.
  Nem anya, aki hagyja, hogy bántsa bárki gyerekét.
  :o(”
 • 2. 620829 2009. június 04. 10:25
  „A LÉNYEG A SZIN....MERT ERŐSEN NAPBARNÍTOTT TERMÉSZETESEN...HA EGY GYERMEK PÖCEGÖDÖRBE ESIK, ELKOBOROL 2 ÉVESEN....STB...AKKOR MEGLEPETÉSRE MINDIG A .... TEHETNEK RÓLA.....MERT OTT A SÍELÉS MELLETT NEM LRNEK RÁ MÉG A GYERMEKRE SEM ÜGYELNI++++++++NO MEG PERSZE A SOK MUNKA...............”
 • 1. Yucca 2009. június 04. 09:30
  „Kizárt, hogy az anyának nem volt tudomása róla, illetve felelőssége benne! Egy igazi anya a saját élete kockáztatásával is próbálja menteni a gyerekét, ha az olyan helyzetbe kerül.
  Remélem elítélik őt is, jó sok időre!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Őszig alszik a kuruc.info-per

Szinte biztos, hogy nyár vége előtt nem fog lezárulni a kuruc.info főszerkesztője ellen indult per -… Tovább olvasom