Délmagyar logó

2017. 11. 22. szerda - Cecília 5°C | 13°C Még több cikk.

Brutális: véresre verte saját kutyáját egy férfi

Véresre verte a saját kutyáját egy negyvennégy éves férfi Nagyharsányban hétfőn. A férfi egy bottal, az utcán verte az ebet, mert az elszökött tőle.
A rendőrséget egy szemtanú értesítette, akit már nem bírta tovább nézni a kínzást. Az ügyben a rendőrség büntetőeljárás indított. A kutya állapotáról az állatorvos későbbre ígért szakvéleményt - tájékoztatott Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Olvasóink írták

 • 9. redstar 2009. július 08. 08:10
  „Valahogy meg kell magyarázni annak a kutyának, hogy neheztel rá a gazdi...:-)) No meg az sem lenne rossz, ha valaki az állatvédőktől is védene...:-)))Komolyra fordítva:az állat tanításának /dresszírozásának / két módja van:jutalmazás és büntetés.Ha roszat csinál az állat:büöntetni kell!A hangsúly a mértéken van...Olyan sok kutyabaleset éppen a széplelkek által legsúlyosabb büntetésnek szánt "jaj de rossz kutyuska vagy" dorgálás miatt van..a kutyába szó szerint bele kell verni, hogy mi a helytelen, akkor biztos, hogy nem csinálja.A rosszul nevelt kutya pedig /köz/veszélyes! A széplelkek meg találkozzanak az Annácskaszerűek kutyulijaival...azokat soha nem ütötték meg....:-))”
 • 8. sony 2009. július 07. 22:27
  „Egyetértek "tommo" véleményével!
  Milyen szadista emberek vannak!!!! Brutális! Szerencsétlen kutyus mit ártott neki? Kezdjen egy saját súlycsoportú emberrel, ne egy ártatlan állattal!!!! Nyomdafestéket nem tűrő a véleményem eme témáról!!!”
 • 7. tommo 2009. július 07. 20:37
  „Nem kell érveket keresni gyerekek, leültetni-nem leültetni: fogni a botot amivel ütlegelte a kutyát és vérsre kéne verni azt a b*zi fejét meg szilánkosra törni a kezét, amelyik a botot tartotta. Ráküldeni pár harcikutyát, hogy megszaggassák aztán otthagyni az út szélén, hogy gondolkodjon kicsit magában... Ez egy piti szar ország, nem foglalkozik ilyenekkel. Az, hogy pl USA-ban külön rendőrség van az ilyen esetekre, azt csak tényleg mellékesen mondom...”
 • 6. Zejko 2009. július 07. 19:38
  „Erre vannak a radikalis allatvedok remelem elkapjak es a youtube on fogunk gyonyorkodni a szetvert fejen.”
 • 5. wzsuzsa51 2009. július 07. 19:18
  „Ha továbbra sem kapnak elrettentő ítéletet az ilyen szemetek, akkor megérdemlik, hogy megtalálja őket a símaszkos állatvédő kommandó. Hajrá fiúk!”
 • 4. kisbuta 2009. július 07. 18:29
  „Nem tudjátok a lényeget: nem leültetni kell, az nem hozza a pénzt, hanem viszi. Mit számít nekik egy kutya? Az "csak egy kutya". A pénz, a pénz számít! Na ezért nem ültetik le. Mert tejel az ÁLLAMKÁNAK”
 • 3. achilleus 2009. július 07. 17:36
  „2. hozzászólás Írástudatlan-Tdi. 2009.07.07. 16:32
  Erre gondoltál?:
  http://allatvedo.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=59786
  http://index.hu/belfold/radall12/
  Letöltendők azért voltak (bár kétségtelenül kevés, és olykor az adatok is ellentmondóak).
  Néhány link:
  http://www.rtlhirek.hu/cikk/267868
  http://www.noeallatotthon.hu/index.php?pid=2&cid=375
  http://mozgasegeszseg.origo.hu/itthon/20041007elso.html
  http://www.dunatv.hu/eletmod/letoltendo_buntetes_allatkinzonak.html”
 • 2. Írástudatlan-Tdi. 2009. július 07. 16:32
  „Az ilyeneket soha sem fogják leűltetni csak jó kis pénzbírságot szabnak ki rájuk.Ezért is merik kínozni szegény vétlen kis jószágokat.Pedig ha egyet vagy kettőt jogerősen leűltetnének lehet hogy nagyobb visszatartó ereje vólna.Itt nálunk csak nagy malőr duma az állatvédelem.Hiszen van már olyan ország ahol bizony már leűltettek állatkinzókat.És nem csodálom hogy alakúlnal illegálisan állatvédők csoportja akik bizony megtorólják az állatkinzásokat.Hiszen itt nálunk csak hülye duma van az állatvédelemről.Ha majd látom hogy lecsuktak belőllük egyet kettőt akkor majd elhiszem hogy itt nálunk is létezik az állatok igazi védelme.”
 • 1. flexsnake 2009. július 07. 16:14
  „És mikor fogják az ilyeneket leültetni évekre????”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MSZP: erőszakos bűnözők vannak a Jobbik körül

Az MSZP felszólítja a Jobbikot, hogy zárja ki a soraiból az erőszakos bűncselekmények elkövetőit. Tovább olvasom