Délmagyar logó

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -3°C | 4°C Még több cikk.

Búcsúlevelet hagyott az elmerült Mikulás

Búcsúlevelet hagyott hátra a szombat délelőtt, az áradó Rábában elmerült, mikulásruhás férfi. A zavaros levélben Rábahídvég képviselőtestületétől követel meghallgatást.
A levélben nincs bűncselekményre utaló jel, ezért visszaadják a családnak.

Az 50 éves rábahídvégi férfi mikulásruhát viselt, abban gázolt a folyóba. Azt mondta, hogy át akarja úszni, az áradás azonban a túlsó part közelében elsodorta. A közeli hídról nézelődők vették videóra az esetet. A holttest nem került elő, csak a mikulásruha egy része.

Szalai Ferenc, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökség kérdésére elmondta, hogy a levelet megtalálták a rendőrök, de mivel nincs benne bűncselekményre utaló nyom, ezért visszaadják a csládnak, a tartalmát nem vizsgálják.

A Nyugat.hu internetes portál azt írja: a férfi azt követlete a levélben, hogy hallgassák meg a rábahídvégi képviselőtestület lakossági fórumán, egy nem részletezett, másfél évvel ezelőtti ügy kapcsán. Búcsúlevelét ezekkel a sorokkal zárta: "ha nincs mennyei látás, elvakul a nép". Az aláírás pedig ez volt: "a rábahídvégi Nyári Mikulás".

Olvasóink írták

 • 4. Mathiasking 2009. június 30. 10:49
  „Na ezt hogy fogom az unokáimnak megmagyarázni! Meghalt a Mikulás! Az újságírók nem gondlják, hogy ez sok családban esetleg sokkolja a gyermeki lélek hitét?”
 • 3. varadipal 2009. június 30. 08:39
  „A Délmagyar a 22.médium, amelyik megemlíti, hogy a parton állók videofelvételt készítettek- Technikaolag vagy agyilag nincs meg a kellő fejlettség, hogy a cikkhez csatolják?
  Én a Marsról csináltam helyi videót, amelyen zöld emberkék is vannak, akik levest szürcsölnek.
  A kérdésre, hogy miért nem teszem fel az Intire? Csak.”
 • 2. efje 2009. június 30. 04:20
  „Ugyan mit akart volna mondani? Hogy Mikulásnak öltözve fog belefulladni a Rábába? Érdekes a sztori.”
 • 1. Lutetia 2009. június 29. 20:05
  „Ha azt követeli egy levélben, hogy hallgassák meg egy fórumon, akkor az nem búcsúlevél. Mi van ma ezzel a Délmagyarral? Elaludt a szerkesztő?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Súlyos baleset az M3-ason

Egy felnőtt és egy gyerek sérült meg, mikor hétfőn egy óra körül felborult az autójuk az M3-as… Tovább olvasom