Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

Budaházyt és Toroczkait már kiengedték

Hétfőn hajnalban elengedték a vasárnap előállított Toroczkai Lászlót és Budaházy Györgyöt. Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, a radikális körökből ismert két embert a március 15-éhez kapcsolódó rendezvények helyszínein fogták el a rendőrök.
Velük együtt 35 embert állítottak elő vasárnap Budapesten a rendezvények kapcsán. Arról, hogy ellenük milyen eljárás indul, későbbre ígért tájékoztatást a rendőrség.

Demszky Gábor főpolgármester beszéde alatt, a Március 15-e térről állították elő a rendőrök a korábbi évek tüntetéseinek egyik ismert alakját, Budaházy Györgyöt, "hatóság eljárásának megzavarása bűncselekmény kísérlete" miatt.

Toroczkai Lászlót este állították elő, a Szent István Bazilikánál és feljelentették a Budapesti Nyomozó Ügyészségen, mert egy bejelentett tüntetésen arra szólította fel az embereket, hogy menjenek kiszabadítani Budaházyt, aki akkor a Gyorskocsi utcában volt, a rendőrségen. A tömeg ezután vonult át az Alkotmány utcából - ahol a felszólítás elhangzott - a Bazilika felé, ahol körbezárták őket a rendőrök és elfogták Toroczkait.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságon úgy tájékoztattak, hogy a két férfit már hajnalban elengedték, a többi előállított sorsáról későbbre ígértek tájékoztatást.

Olvasóink írták

40 hozzászólás
12
 • 40. munkanélküli 2009. március 17. 18:07
  „Egyszer még miniszterelnök lesz Toroczkai László és Budaházy György nagyon remélem . Végre valakik akik szembemernek szállni ezzel a kormánnyal . Hajrá!!!!!!”
 • 39. Nostradamus 2009. március 16. 21:05
  „"Törvényesen megválasztott miniszterelnök. " Elég nagy szégyen az országra nézve. Diritto! Lejáratja ő az országot rendesen! Nem kell ehhez Viktor.”
 • 38. flexsnake 2009. március 16. 20:48
  „33. hozzászólás butaemberek 2009.03.16. 19:14
  Amcsiban Clintonnal szemben nem az volt a vád hogy ő orális kapcsolatban volt mónikával, az volt az el nem fogadható hogy eskü alatt mondta hogy nem. Ez olyan dolog volt ami összeegyeztethetetlen az elnöki tisztséggel.
  Feri meg hát.... áááááááá

  Le vagyok maradva sorozatügyileg, majd pótolom. De találtam egy helyi készítésűt ahol házikamerás felvételeken szaladgálnak az emberek, ez a negyedik szezon 2006óta...

  37. hozzászólás Hőbörödött 2009.03.16. 20:23
  Más is. A tavalyi póló amit a pepsi-szigeten hordtál :D gdggd”
 • 37. Hőbörödött 2009. március 16. 20:23
  „Csak figyeltem töri órán. Úgy látszik, hogy a koszon kívül más is ragadt rám.”
 • 36. JungHeinrich 2009. március 16. 20:13
  „35. ....így vágod miket mondott Sztalinelvtárs? Kis köpönyegforgató( Csak így zárójelben jegyzem meg kizárnak a pártból...vigyáááázzzz.....)”
 • 35. Hőbörödött 2009. március 16. 19:57
  „Igen, le kell számolni az árulókkal! (Csak így zárójelben jegyzem meg, hogy Sztálin is ezt mondta a XVI. Kongresszus után.)”
 • 34. balazs88 2009. március 16. 19:21
  „Bemondták az echo tv-n? ajjaj, akkor az biztos igaz :D”
 • 33. butaemberek 2009. március 16. 19:14
  „diritto: igazad van, ő nem szaladt, neki nem kellett, ő itthonról csinálta mindezt, éveken keresztül, és még most is. sajnos itt is és az országba a többség olyan embert véd, aki más országban nem hogy miniszterelnök nem lehetett volna,de még a parlament közelébe se engedték volna be!!!

  mondjuk yucca és a "csöndes" tásrsainak erről fogalmuk sincs, mert őket úgy vezeti az orruknál fogva a hatalom, ahogy akarják.

  ha jól látom dblaci már nem a hazug poltikusok által adott szemüveggel nézi a világot. Még több "tiszta" embernek kellene itt élnie, és akkor nem a mocsok uralkodna rajtunk.

  flexsnake, inkább a kedvenc sorozataidat nézd, mint h a hülyeségeket írkálod ide. és ezzel nem megbántani akartalak, ne vedd sértésnek.

  Szeressétek egymást, és ne csak nézzetek, lássatok is!”
 • 32. flexsnake 2009. március 16. 18:55
  „29. hozzászólás gardista33 2009.03.16. 18:01
  Név szerint? Az Mszpnek van 4millió szavazója a fikusznak 3milla az alsókerperéti népdalkörbe meg járnak 20millióan. Kár hogy összesen nem lakunk annyian itt de hát a nagy számok törvénye.
  Annak a jobbiknak van egymillió szavazója amelyik Pest egyetlen kerületéből kikövetkeztette hogy mindenhol ugyanannyian szavaznak rá? Ajánlok egy matekkurzust :) Bár ugy volna hogy bent ülnének. Akkor talán visszaráncigálhatnák a szélsősöket az odujaikba.”
 • 31. dblaci 2009. március 16. 18:43
  „Elmondom annak, aki nem tudja mi volt az eredménye a tegnapi napnak:

  A nyílt jogtiprás, alkotmányellenesség stb. már egyre több ember számára nyilvánvaló. Demszky beszédén többször annyi rohamrendőr volt, mint érdeklődő (akik persze fujolni mentek :D ), az embereket spontán, ok nélkül vitték el, pl. egy bekiabálásért, de akár azért is mert nem tetszik valamelyik rendőrnek. (ellenállt, szabálysértés, már viszik is) Aki nem hiszi, hogy tényleg így megy, az menjen ki legközelebb és nézze meg.
  Tehát a diktatúra nyílttá vált, egyre nyíltabbá, és egy diktatúra nem bukhat meg, amíg nem nyílt. Így viszont már közel a vége hálistennek.

  Rengeteg pénzbe került a hatalomnak az ú.n. "rendet" fenntartain, azaz saját magát megvédeni. Ez jó. Minél előbb elfogy a pénz(ünk) annál előbb van esély, hogy végre eltakarodjanak ezek a férgek. Addig úgysem fognak.
  Mivel a megszállók javára fölvett államadósságot a fidesz is szívesen fizetné vissza (a zsebünkből), ezért ők is részesei ennek az elnyomásnak. Ez szomorú, sokáig bíztam bennük, mostmár csak a Jobbik maradt, és a pártfüggetlen szervezetek, pl. HVIM.

  Toroczkait a saját bejelentett rendezvényéről vitték el, Budaházít meg is verték. Nemgond, súlyos kártérítési per lesz mindkettőből, na nem a magyar bíróságokon, mert az vicc, hanem emberjogi bíróságokon. Végülis az a pénz majd jó helyre fog menni, ez biztos.

  Szóval dolgozunk, hogy felszabadítsuk Magyarországot a megszállás alól, és egy rendes országot, sőt, Hazát építsünk. Nem kétséges, hogy ez el fog jönni, de ehhez még sokat kell tennünk. Leszámolunk az árulókkal, keményebben, mint az ellenséggel. Mert az áruló mindig veszélyesebb. Itt most a fideszre gondolok, meg a többi bomlasztó szarra. (zöld párt, magyarok szövetsége stb)

  Szebb Jövőt, Kitartás!”
 • 30. Hőbörödött 2009. március 16. 18:12
  „Sajnálom szegény Budaházyt és Toroczkait (Tóthot), mert jövőre nem fognak a kormánytól fizetést kapni a nemzeti ünnepeken végzett munkájukért. Hisz a FIDESZ úgyis nyer.”
 • 29. gardista33 2009. március 16. 18:01
  „rossz hirem van flekszi,most mondták be az Echo tvben:immár egy millio ember áll a Jobbik mögött!hogy étrcsd:ennyien szavaznak rá e pillanatban . és ez a napok számávaal nö . Bocs”
 • 28. Yucca 2009. március 16. 17:51
  „KOLALA, DIRITTO! Szívemből szóltatok mindketten, - köszi! Bár többen lennének, akik a józan észérvekre támaszkodva írnának, nem pedig gyűlölettől indíttatva vagdalkoznának és mocskolódnának.
  Comet! A sereghajtót pontos j-vel írják.
  Érdekes módon vidéken attrocitások nélkül, rendben zajlottak az ünnepségek. Mindig Pesten van a balhé, és mindig pár száz, esetleg ezer ember miatt, - fogadok, hogy ugyanazok. Semmi politikai indíttatásuk nincs, csak a zavarkeltés. Arra pedig a "csöndes" millióknak semmi szükségük nincs.”
 • 27. JungHeinrich 2009. március 16. 17:42
  „...tőlem ott tüntet és kiabál ahol akar,még így is maradna neki vagy 300 további napja a hőbörgésre,anyázásra, kukaborogatásra.Persze hogy vannak jogaik,de erre a pár napra igazán mellőzhetőek lennének...:-)))”
 • 26. flexsnake 2009. március 16. 17:34
  „25. hozzászólás JungHeinrich 2009.03.16. 17:20
  Persze és azt mondani hogy bűnmegelőzés :D Még nekik is vannak jogaik, gyakorolják ha úgy tartja kedvük. Az egyenlő elbírálás abban mutatkozik meg ha csinálhatja azt amit törvény nem tilt.
  Csak nem látom értelmét hogy így teljen minden ünnep.”
 • 25. JungHeinrich 2009. március 16. 17:20
  „...Butaházit és Tóth Lászlót minden nemzeti ünnep előtt két nappal bevinni, cuki zárkát nekik teljes komforttal aztán az ünnep után egy nappal kiengedni akkor legalább nem vezeti senki ezeket az anarchistákat a rendőröknek és még olcsóbb is....:-)))”
 • 24. diritto 2009. március 16. 17:04
  „Teljesen egyetertek veled KOLALA.
  Uzenet "butaemberek"-nek : ha nincs feri bacsi..... van Viki bacsi....egyebkent ha jol tudom Feri bacsi soha nem szaladgalt az Europai Parl-be befeketiteni es lejaratni az orszagot, mint ahogy Viki bacsi tette. Gondolom nem olvastad rola a kulfoldi viszhangot.....
  Mindenesetre vege lehetne mar a sardobalasnak es az ujjal mutogatasnak.”
 • 23. balazs88 2009. március 16. 16:58
  „Gárdista ha jól emlékszem Orbán sem az ünnepről csak a kormány megdöntéséről beszélt....”
 • 22. gardista33 2009. március 16. 16:54
  „sztem demszkáj a legbutább,és sajnos /?/ már szenilis is az öreg. nyugdijaztatni kéne elvtársak”
 • 21. comet 2009. március 16. 16:36
  „Magyarországon abnormális és kétségbe ejtő állapotok uralkodnak. Ez rányomja bélyegét a hétköznapokra és ünnepeinkre is. Abnormális hogy a miniszterelnök hazudozásokkal nyerjen választást, és hazudozásokkal kendőzze dilettantizmusát. Abnormális hogy vezető politikusok a miniszetrelnökkel az élen személyes példával járjanak az élen a csalásban és törvénytelenségekben. Abnormális az is hogy bár az ország Gyurcsány vezetése alatt lett Európa sereghalytója, ő mégis az ellenzéket hibáztassa ezért, és továbbra is ragaszkodjon a hatalomhoz.
  Abnormálisak a kordonos ünnepek, de lehet-e egyáltalán ilyen körülmények között önfeledten ünnepelni, hallgatni azok képmutató szavait akik jelen szégyenteljes állapotába juttatták az országot.”
40 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hétfőn várható ítélet a fényevő-ügyben

Bízik abban, hogy felmentik védencét, és nem rendelik el kényszergyógykezelését - mondta az RTL… Tovább olvasom