Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Budapesten is nyomozna a bolíviai ügyész?

Egy bolíviai lap szerint Magyarországon is szeretne vizsgálódni az az ügyész, aki a bolíviai elnök elleni állítólagos merényletterv ügyében nyomoz.
Mint ismeretes, április közepén a bolíviai Santa Cruz egy szállodájában kommandósok lelőtték a bolíviai-magyar Rózsa-Flores Eduardót és két társát, két másikat pedig foglyul ejtettek.

A La Razón című újság kedden írt arról, hogy Marcelo Soza ügyész állítólag a magyar hatóságok segítségét kérte ahhoz, hogy beszélhessen néhány olyan magyar állampolgárral, akiknek a neve fölmerült a terrorizmussal gyanúsított "összeesküvők" ügyében. Többek között egy bizonyos Révész Tiborral szeretne találkozni, akiről úgy véli: ő lehet az ügy egyik főszereplője. Révész decemberben állítólag Bolíviában járt.

Marcelo Soza találkozna Dudog Gáborral, Gáspár Dániellel és Nagy Tamás Lajossal is, akinek a neve szintén felmerült az állítólagos merénylettervvel kapcsolatban.

Olvasóink írták

 • 6. flexsnake 2009. május 20. 22:54
  „5. én meg minden segítséget hogy örökre ott maradjon egy jéghideg dutyiban. Ártatlanok nem lépnek át illegálisan határt és nincs tele a szobájuk fegyverekkel sem. Ők nem szoktak fényképezkedni fegyverekkel sem.
  Az ártatlanok olyat nem szoktak.”
 • 5. aranka2 2009. május 20. 11:56
  „én minden segítséget megadnék neki, cserében Tóásó elengedéséért.
  (Cometnél a pont)”
 • 4. bo 2009. május 20. 11:24
  „Lehet, hogy cseresznyét hoznának információért cserébe! Az OV ötlet nem rossz, de meg kellene várni, hátha sikerül:-))))”
 • 3. sőndör 2009. május 20. 10:23
  „Ő nem vizsgálhat semmit ! A nemzetközi joggal összhangban kérheti a Magyar hatóságok együttműködését, de előbb bizonyítékokat kell szolgáltatnia mindarra, ami indokként szolgálhat az ügy itteni vizsgálására. Nehogy már itt akarjon bizonyítékokat találni arra amire bolíviában sem sikerült.
  Különben amilyen guanók vagyunk, nem is kell kérnie, összehordunk mi neki minden baromságot, ha kell még bocsánatot is kérünk tőle akár Amerika felfedezéséért is ha kell !!”
 • 2. klj_54 2009. május 20. 08:13
  „Agyonlőni a vizsgálódót, mint a kutyát és azt mondani a világnak, hogy meg akarta merényelni Orbán Viktort!
  Ekkor lenne 1:1”
 • 1. comet 2009. május 20. 07:33
  „kell segíteni neki, de korrekt tájékoztatást kell kérni tőle az üggyel kapcsolatban, és szorgaémazni kell Tóásó szabadon engedését, amennyiben nincs ellene bizonyíték.
  És persze figyelemmel kísérni, hogy csak valóságnak megfelelő információkkal térjen haza, azaz magyar részről csekkolni a vizsgálódását.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Erős szag a tetőről: oszló hullát találtak Sopronban

Egy hónapokkal korábban eltűnt nő holttestét találták meg kedd délelőtt Sopronban a geodéziai kutató… Tovább olvasom