Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

Budapesti kórházban a királynő

Mégsem engedték haza Csala Mariannát, a Kisalföld szépségkirálynőjét a kórházból.
A Kisalföld munkatársai pénteken beszélgettek a szépségkirálynővel, s a másnap megjelent cikkben közöltük a jó hírt: a lány, akit életveszélyes állapotban szállítottak kórházba, már hétfőn hazamehet. Még aznap megröntgenezték Mariannát és most hétfőn úgy döntöttek az orvosok, hogy szükség van még néhány szájsebészeti beavatkozásra.

Kattintson a képre >>
Marianna autójával.
Csala Marianna hétfőn szomorúan számolt be a fejleményekről, mivel már nagyon várták odahaza, s – ahogy mondani szokás – „újjászületése" után a július 7-i születésnapja is különleges ünnepnek ígérkezett. Meg is említette ezt az altatóorvosának a budapesti honvédkórházban, aki azzal vigasztalta: „Ne sajnálja, a születésnapjára kap tőlünk egy szép, új állkapcsot!"

– Úgy tudom, pénteken és vasárnap lesz két, elég fájdalmas műtétem. Ha minden jól megy, nyolc-tíz nap után elengednek – reménykedik a húszéves szépségkirálynő, akit elővigyázatosságból – gyógyuló gerince miatt – mentő vitt tegnap a fővárosba.

Marianna elmesélte azt is, hogy hétfőn este sikerült visszaidézni az agyrázkódás során kiesett emlékképeket és most már biztos abban, hogy nem ő volt a hibás a balesetben.

– Este a barátnőm bent volt nálam és én arra kértem, beszéljen arról, mi történt azután, hogy beültem a kocsiba. Mert nekem visszamenőleg is kiesett minden. Elkezdtek előjönni a képek és bevillant az a pillanat, ahogy kanyarodom és egyszer csak a saját sávomban szembejön velem egy másik autó – emlékszik a sorsdöntő pillanatra a lány, aki szombati cikkünkben úgy nyilatkozott: a szomszédos kórteremben fekvő sofőr nem kereste meg őt, s üzenetet sem küldött a nővérrel. Mariannától megtudtuk: szombaton mégis átment hozzá a férfi és mielőbbi gyógyulást kívánt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elindult a játékoskeringő

Labdarúgás

Nincsenek irigylésre méltó helyzetben az anyagiakban amúgy is… Tovább olvasom