Délmagyar logó

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -3°C | 6°C Még több cikk.

Büszke vagyok a megyére

– Ismét jó volt Győr-Moson-Sopron megyeinek lenni, mert az itt élők bebizonyították, azzal, hogy az ország más vidékeihez képest sokkal nagyobb számban éltek szavazati jogukkal, a demokrácia elkötelezettjei – nyilatkozta Szakács Imre, a Fidesz megyei elnöke.

– Mi volt a hiba, a Fidesz miért nem tudta megnyerni a választásokat?
– Az okok bizonyára összetettek, amelyeket alaposan elemezni és értékelni kell, hogy ahol sikerült nyernünk, miért sikerült, s ahol nem, ott miért nem. A Fidesz megyei elnökeként mindenesetre gratulálok az MSZP–SZDSZ koalíciónak a győzelemhez.
– A megyében azt hozta pártja, amire számítottak?
– Mostani állapot szerint a hét körzetből ötben sikerült nyernünk, s ez nagyon jó eredmény. Kiemelkedőnek tartom Szijjártó Péter teljesítményét, aki a szocialisták győri nagyágyúját az első fordulóban megverte és sokáig vezetett a másodikban is. Bebizonyította, hogy nemcsak az adok-kapok küzdelemhez és a kommunikációhoz ért, hanem választási csapatát is kiválóan mozgatta. Firtl Mátyás hozta azt, amit reméltünk tőle. Mosonmagyaróváron most nem sikerült nyernünk, a szocialisták találtak egy olyan jelöltet, aki az ott élőknek hitelesebbnek tűnt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lomtalanítás

Dunasziget. A községben holnap reggel 7 órától lomtalanítás lesz. A szervezők arra kérik a lakókat,… Tovább olvasom