Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Civil díjak: még egy hét

A Kisalföld tavaly elnyerte a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány „vállalati adományozója” díját. A civilek támogatói között idén is meghirdették az akciót, még egy hétig várják a jelöléseket.
Lapunk az ország 126 jelöltje közül érdemelte ki tavaly az elismerést, az indoklás szerint azzal, hogy „a szerkesztőség nemcsak pénzadományokkal járult hozzá a helyi kezdeményezések segítéséhez, hanem a nyilvánosság adta lehetőségeket kihasználva adományozásra buzdította olvasóit és a helyi vállalkozókat is. Tette ezt, amikor segíteni tudott a tiszai árvíz károsultjain, egészségmegőrzés mellett kampányolt és a mindszentpusztai autistaotthon felépítéséhez is sokban hozzájárult.”
Az alapítvány idén tizenegyedik alkalommal osztja ki díjait a következő kategóriákban: „Az Év Egyéni Adományozója”, „Az Év Vállalati Adományozója”, „Az Év Civil Szervezete”.
A díjakat azzal a céllal hirdetik meg ismét, hogy jutalmazzák azokat a gazdasági szervezeteket és magánszemélyeket, akik a magyarországi adakozásban élen járnak, illetve azokat a civil szervezeteket, akik példaértékű munkát végeznek. A díjak eszmei értékűek, de a díjazottak közül Az év civil szervezete pénzjutalomban is részesül.
A közzétett felhívásra bárki benyújthatja jelölését (önjelölés nem lehetséges) és ezek alapján a NIOK kuratóriuma ítéli oda a díjakat. A jelöléseket május 15-ig várják. Cím: Horányi Éva, NIOK Alapítvány, 1024 Budapest, Margit krt. 43–45. IV/3. Telefon: 315-3151, fax: 315-3366, e-mail: dij@niok.hu. Online jelölés és részletes információ: www.niok.hu; www.nonprofit.hu, www.pesticivil.hu.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Világbajnokság a Fertőn

Gőzerővel folynak a május 10-e és 20-a között a Fertő tavon megrendezésre kerülő vitorlás-… Tovább olvasom