Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 17°C Még több cikk.

Cozma-gyilkosság: mind az öt gyanúsított tagad

Mind az öt gyanúsított tagadja, hogy ő késelte volna meg az MKB Veszprém kézilabdását.
Három hónapon belül lezárhatják a Cozma-gyilkosság nyomozását – értesült a Népszabadság.

A lap a gyanúsítottak ügyvédeitől megtudta: a letartóztatottak mindannyian elismerték, jelen voltak a kérdéses éjszakán a veszprémi bárban, részt vettek a diszkóban kitört verekedésben is, ám egyikük sem vállalta magára Marian Cozma és Ivan Pesic megkéselését, sőt erről egyik gyanúsított sem szolgált érdemi információval.

Az ügyvédek szerint a rendőrök továbbra sem találják a gyilkos eszközt, valamint a gyanúsítottak kérése ellenére eddig nem került sor poligráfos vizsgálatra, és a bűntett helyszínén sem rekonstruálták a történteket.

Olvasóink írták

24 hozzászólás
12
 • 24. szikora 2009. április 06. 10:54
  „Szerintem ki kéne engedni őket, természetesen arról, hogy mikor és hol, jó előre értesíteni a közvéleményt!!”
 • 23. rozator 2009. április 05. 07:07
  „Egyébként meg első fokon fejenként 30évet,és rögtön elsirják az igazat ezek a kemény fiúk!”
 • 22. rozator 2009. április 05. 07:05
  „Sok OKOS! Azt mondta a Gyurcsány a magyar igazságszolgáltatás nem megfelelően működik! Ha ez igaz, akkor mi volt a problémája az OIT-nak és a magasröptű Sólyomnak? Vagy mégis jól működik? Vagy csak akkor jó ha nekem megfelelő? Nektek is csak akkor jó?”
 • 21. sós 2009. április 04. 22:14
  „Jó lenne ha a cigány népcsoport úgy járna mint a dínószauruszok.KIHALNA!”
 • 20. dodó 2009. április 04. 20:32
  „"Keressük a választ arra, hogy ki, milyen tettesi minőségben járt el" (nahát, tényleg?) - tájékoztatta a Szopot a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, majd hozzátette, összesen négy bűncselekményről van szó: emberölés, életveszélyt okozó testi sértés, súlyos testi sértés és csoportosan elkövetett garázdaság. Váradi Piroska egy kérdésre, miszerint akkor mégsem Raffael Sándor szúrt, elmondta: "Nem állítottuk soha, hogy Raffael Sándor volt az elkövető". Ez egyébként nem így van (tehát hazudnak), Derzsy Péter, a nyomozás vezetője a gyilkosság után egy nappal ugyanis kijelentette: "Raffael Sándor volt az elkövető, aki maga a szúrást végrehajtja".
  Félő, hogy a maszatolások és a mellébeszélések következtében megúszhatja a cigánygyilkos ezt is, hiszen az egész rendőrség a cigánymaffia irányítása alatt áll. Össze-vissza hazudoznak, egymásnak ellentmondó dolgokat nyilatkoznak, és több hónapos "munkájuk" után annyit sem tudnak, hogy az utcai kamera működött vagy nem.
  Ugyanaz, mint Olaszliszka ügyben!
  HÚZNI, HALOGATNI, TETTESTÁRSAKAT NEM KERESNI, FELEJTÉSRE JÁTSZANI, MAJD JELKÉPES BÜNTETÉST KISZABNI, HISZEN CIGÁNYOKRÓL VAN SZÓ!!!”
 • 19. Mignon 2009. április 04. 18:55
  „Egy jogallamban ne keverjük mar össze a
  -gyanusitott,
  -vadlott,
  -elitelt

  fogalmakat!!!!”
 • 18. insideman 2009. április 04. 17:48
  „Cigánybűnözés...”
 • 17. achilleus 2009. április 04. 15:25
  „Tehát van 5 személy, akik így-úgy, de benne voltak a gyilkosságban, Alapból 20 év mindnek. Kettőről biztosan állítható, hogy gyilkolt (vagy gyilkolni szándékozott) is, tehát kettő tényleges életfogytiglan. Ezt - jobb híján - ki kell sorsolni az 5, 20 évre elítélt között. Azaz végül ülnek hárman 20 évet, ketten tényleges életfogytiglant. A csoportos elkövetők esetében mindig mindet be kellene zsuppolni, és az elkövetett cselekmény súlyától függően MINDEGYIK megkapja az alapbüntetést, mind!. A főbűnösök pedig megkapják a differenciált részüket, ráadásként.”
 • 16. zoltanz 2009. április 04. 15:07
  „Megyejáró "bevásárlókörútja" utolsó állomáshelyén, Szeghalmon egy szupermarketben bukott le egy Püspökladányból érkezett vendégmunkáscsapat a napokban. A Sárrét fővárosában, a Lidl áruházban egyebek mellett több kiló kávét tulajdonított el a négy, harmincas éveiben járó asszonyság, amikor egy szolgálaton kívüli biztonsági őr lefülelte őket és értesítette a zsarukat. K. Csabáné, K. Gáborné, B. Attiláné és R.-né F. Izabella egy szürke Volkswagen Polo utasaként érkezett a megyébe, szoknyáik alatt sokzsebes, speciálisan kialakított lopókötények lapultak. Elszámoltatásuk során a zsaruk is megdöbbentek, hiszen a gépjárműből mintegy 180 vadonatúj női, illetve férfialsónemű, több tíz pár zokni és több tucat melltartó került elő, amelyek eredetét nem tudták hitelt érdemlően igazolni. Babasampon, tusfürdő, fűszerpaprika, különféle ételízesítők, csokoládék és mintegy 15 kilogramm kávé, több mint 5 kiló sonka, szalonna és sajt is lapult a kocsiban. Utóbb kiderült: Békéscsabán és a megye több településén is megfordultak. Ellenük a Szeghalmi Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. B. I. A sofőr azt állította, látásból ismerte utasait, akik arra kérték, vigye Békéscsabára őket.”
 • 15. micsibucsi 2009. április 04. 14:53
  „Én elárulom nektek, hogy ki tette!? Szerintem ez a Cozma gyerek úgy dőlt bele a nagy késbe, utána meg még megforgatta azt a saját májában. Ezeket a szerencsétlen gyanúsítottakat jobban teszi a hatóság, ha jutalommal teletöltve engedik el, hisz lassan két havi védelmi pénz hiányzik már a zsebükből.”
 • 14. babocska 2009. április 04. 14:44
  „Igaza volt PAPÁNAK/Sándor István/ a jó öreg zsarukat kiutálták,nyugdijazták ,a fiatalok pedig gyakorlat hiányában nem tudnak semmit felmutatni érdemben.Húzzák ezt a dolgot is itt Veszprémben ,mint a rétest.Csak az itt a bibi,hogy a nemzetközi világ figyeli,hogy mire is jutottak uraim ebben az ügyben.Néhány ügyvédet is el lehetne az APEH-nak számoltatni,hogy miből is van a kacsalábon forgó palota,bejárónő,meg úszómedence,hozzá úszómester.Látványos dolgok jönnének ki.Nincs olyan nap,hogy valami próbanéger ne szerepeljen a hiradásokban,mikor lesz ennek már vége ? Ha egyik se szúrt akkor ki is volt az,meg miért kellett Olszországba tünni,de gyorsan.Onnan is kisöprik ezeket,sok van ott is a rovásukon.Aki meg védi annak jobbról és balról mellé telepitenék egy egy családot,majd mindjárt másképp beszélne az biztos !Gyengék a törvények sajnos,miből tellik millás autóra? Kábitószer,lányok futtatása,ingatlannal rendelkező alkoholisták lenyúlása,sorolhatni lehetne még hosszan.Az biztos,hogy nem a munkából,de segélyért ott állnak a Huszár utcában félkilós fukszokkal.Remélem,s rajtam kivül még sok,hogy példás büntetést kapnak,Magyar is azért nem vállalta fel,mert bukott ügyet Ő sem vállal.Mint hajdan a Bába is megmondta elég nagy fejesnek ebben a városban,hogy jegyezze meg én csak nyerő ügyet vállalok fel.”
 • 13. comet 2009. április 04. 14:41
  „Ja, meg csönd van az enyingi klánról, meg a siófoki felvonulásról, meg akik megtámadták a szerb családot az enyingi benzinkútnál.
  A szerbek gondolom elkezdték gúnyolni meg hergelni a békésen ácsorgó bandatagokat, Siófokon meg sétáltak egyet a butiksoron, azt hazamentek. Végül is miért ne?”
 • 12. spiler 2009. április 04. 14:22
  „NA PATKÁNYOK MOS NINCS MERSZ BEVALLANI AZ IGAZAT ,CSORDÁBAN MERTEK BÁRMIT MEGTENNI......,DE NINCS ROMA KÉRDÉS? NEHOGY FELMENTSÉK MÁR EZEKET.........MI A FENÉNEK MENTEK OLASZBA,OTT ABBAN AZ IDŐBEN NEM VOLT BODZA SZÜRET”
 • 11. Johnson 2009. április 04. 12:55
  „De most őszintén! Hát jóhogy tagadnak,ki a picsám akar 20-on évet a sitten tölteni,majd kiskubizzák az ügyészek,hogy ki szúrt kést egy sportoló szivébe,és még ráadásul forgatta is meg benne a pengét,nem olyan egyszerű ez emberek,rettentő sokat alszunk még,amig ezek a szabad levegőt szipogják,nekem elhihetitek! Mert ezek az urak azt hiszik,hogy mert ők cigányok,és összetetováltak,meg nagy-/úgymond az iwiw-es volt lapján olvastam/ CAR-verdával járnak,meg van kis priuszuk,meg soha nem dolgoztak,közben több 10-millás házat épitenek,hogy nekik mindent lehet,hát nemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! Ezek az emberek bűnözők,akik 160cm magasra nőttek,és útálják a magyar embereket, akik eltarták őket segéllyel,mégpedig a fizetésünkből levont adóval,kapisi uraim???”
 • 10. flexsnake 2009. április 04. 12:34
  „7. ez mind amit hozzá tudtál fűzni? Gratulálok.”
 • 9. dblaci 2009. április 04. 12:12
  „Nem lep meg, ha nem lesznek elítélve. De ettől a büntetést még nem ússzák meg. Sajnos a rendőrség ávht játszik, de nembaj, lesz aki igazságot tesz.”
 • 8. nyugdíjas 2009. április 04. 12:04
  „A bizonyítási eszközök, tárgyak stb. birtokában a gyanúított(ak)nak nem szükséges beismerő vallomást tenni. Ha az igazságszolgáltatás a beismerő vallomástól várják a megoldást, akkor nagy bajban vannak. Mindenki tudja, hogy alapelv a bűnözésben, hogy semmit nem ismerek el, tagadni kell, bizonyítsák be a bűnösségem, ha tudják. Itt tarthatunk?”
 • 7. gardista33 2009. április 04. 12:01
  „flex most hallgattt”
 • 6. zoltanz 2009. április 04. 11:56
  „Így akár már napokon belül szabadlábon vétkezhetnek. Gazságszolgáltatás a topon, de ki tudja, tán ez hozza közelebb a számonkérést.”
 • 5. comet 2009. április 04. 11:53
  „az idő múlásával egyre homályosodik az ügy. Ez már az ügyvédek játéka aminek az igazsághoz semmi köze.
  Hamis tanúskodásra történő felbújtásért szigorúan oda kéne vágni az ügyvéduraknak, meg akár sittre vágni őket, akkor talán nem szórakoznának a törvényekkel.”
24 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingyen dolgozik majd új munkahelyén Gyurcsány

Valószínűleg Gyurcsány Ferenc ingyen dolgozik majd lehetséges új munkahelyén, a Táncsics Alapítvány… Tovább olvasom