Délmagyar logó

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -4°C | 5°C Még több cikk.

Cozma-gyilkosság: Tudják ki szúrt

A rendőrség már tudja, hogy ki Marian Cozma gyilkosa. A Veszprém megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója a megyei napilapnak úgy nyilatkozott: egyértelműen bizonyítható, hogy ki az a három ember, aki részt vett a gyilkosságban, tudják azt is, hogy a végzetes szúrást ki követte el.
Derzsy Péter azt mondta: a halálos késelés egy véletlen verekedésből alakult ki. Adataik szerint Marian Cozma nem provokált, ő és társai csak a támadásokra reagáltak. Az előzetes letartóztatásban lévő Németh Győző ügyvédje a Magyar Nemzetnek azt mondta: ugyanaz a személy gyilkolhatta meg Cozmát és sebesítette meg társát, Ivan Pesicset.

A jogász azt állítja: ha a rendőrség nem arra törekedett volna, hogy más bűncselekményeket is a gyanúsítottakra bizonyítson, a Cozma-ügy nyomozását már rég lezárhatták volna. Az MKB Veszprém kézilabdázóját, Marian Cozmát február 8-án hajnalban szúrták le a veszprémi Patróta lokál előtt. A segítségére siető Zarko Sesum szerb és Ivan Pesic horvát válogatott kézilabdázót életveszélyesen megsebesítették.

Olvasóink írták

22 hozzászólás
12
 • 22. flexsnake 2009. augusztus 15. 21:02
  „20. hülyeségeket beszélsz. Bizonyítási szakasz van, elégséges a bűnösök elítéléséhez. Minden a bíróságon múlik.”
 • 21. Lúdasmatyi 2009. augusztus 14. 17:02
  „Remélem mindannyian életfogytiglant kapnak.”
 • 20. nanemaaa 2009. augusztus 14. 16:48
  „Te még hiszel a mesékben flexi? A bizonyítékok keresése egyelőre arra szorítkozik, hogy az enyhítő körülményeket keresgetnek. Kezdetben vala a bűnszövetkezetben... csoportosan..szándékos...stb. Mára már a szalonnázás közben megbotlott a mellette elhaladó és beleesett a késbe történetnél tartunk. Ennyire nem lehetsz naiv. Egyértelmű, hogy szegény bodzagyűjtögetőket (vagy bodzagyújtogatókat?) ki fogják engedni, és még kártérítést is meg fognak nekik ítélni a jogtalan fogvatartás és az elmaradt haszon miatt.
  A kés persze megvan, de mivel amikor bement épp a zsebében volt, így nem a bűnjel raktárba került, hanem az értékmegörzőbe, hogy ha kiengedik, akkor vissza tudják adni neki.”
 • 19. flexsnake 2009. augusztus 14. 16:22
  „egyébként megvan már a két kés amivel szúrtak?”
 • 18. miniszterelnok 2009. augusztus 14. 15:16
  „moderálva személyeskedő”
 • 17. flexsnake 2009. augusztus 14. 14:54
  „Nem véletlen hanem ok-okozat.
  Vannak szociális közegek ahol a vita kimerül pár ,,kuvaanyád"-dal. Van ahol meg ha rálépnek a lábára akkor szúr.
  Vérmérséklet szerint. Az tartott ilyen sokáig hogy bizonyíték gyűljön össze. Nem akarják szabadon engedni, ezért amit csak lehet összeszedtek ellenük. Ez fog ősz végére a bíróság elé kerülni hogy biztosan üljenek érte. De tartok tőle, nem eleget. A bűnismétlés veszélye fennáll. Aki így rendezi a vitás dolgait az nem fogja soha másképpen. Társadalomra veszélyes, életfogytiglant a gyilkosnak, a segítőinek szintén a verekedésben résztvevőknek 40évet.”
 • 16. nanemaaa 2009. augusztus 14. 14:41
  „Logaritmus te már láttál véletlen verekedést? Mert én nem.
  Tegyük fel, valaki véletlenül megüti a másikat, mert.... mondjuk éppen fordult, lendült a keze...és betalált. OK. Ez eddig hihető. De a verekedés az már más dolog, ott kétirányú az attack. és sorozatos. Ez pont olyan, mint amikor valaki azt mondja, elsülta kezében a pisztoly, s véletlenül fejbelőtte az anyósát. De azt már nem tudja megmagyarázni, hogy miért ürítette bele az egész tárat.
  Hát ezért próbáltam én rámutatni, hogy ebből az eredtileg szándékos emberölésből (a legelső cikk szerint, ha még emlékszik valaki, akkor megbízás alapján, leszámolási célzattal állítottak be az elkövetők) lassan véletlen balesetté fogja szelidíteni történteket, és az által a büntetés mértékét is egyrészt maga a rendőrség, másrészt a munkanélküli cigányokat képviselő sztárügyvédek hada.”
 • 15. Zs 2009. augusztus 14. 13:17
  „pedig-pedig... :DDDD”
 • 14. dodó 2009. augusztus 14. 12:30
  „Ki fizeti ezeknek a <moderálva> vagy helyettük az ügyvédi költségeiket?
  Személyenként 6-8 zsidó sztárügyvéd képviseli őket, és azt nem hihetjük, hogy ezek a kedves vérszopók csak úgy cigányszeretetből dolgoznának.”
 • 13. Logaritmus 2009. augusztus 14. 11:52
  „"Elég sok időbe telt ez ...."
  Miután az elkövetők tagadtak, a tanúk meg összevissza beszéltek, a sértett meg nem tud nyilatkozni mert meghalt, tényleg nem egyszerű tisztességes vádiratot írni. Ha meg rosszat írnak, akkor az ügyvédek szedik darabokra, hiszen az a dolguk, de akkor meg az elkövetők elfutnak.

  ""a halálos késelés egy véletlen verekedésből alakult ki. tehát baleset volt."
  Ezt hogy sikerült kilogikáznod? Attól, hogy egy verekedésben valaki leszúrja a másikat, még nem lesz "baleset" a dologból. Persze próbálkozni lehet ilyen védekezéssel de nem fog sikerülni, a bíró sem palimadár.”
 • 12. KolompárRómeó 2009. augusztus 14. 11:34
  „moderálva”
 • 11. KolompárRómeó 2009. augusztus 14. 11:33
  „És még életben van?”
 • 10. Hibiszkusz 2009. augusztus 14. 11:29
  „Akkor ha jól értem , a <moderálva> provokáltak. Ha igy van mit cicóznak velük ennyit? Nem merik kimondani, hogy ki a hunyó. HAlálbüntetést visszahozni, mindjárt nem lesz ennyi gyilkosság!”
 • 9. Zejko 2009. augusztus 14. 11:23
  „Barcsak meg Hofi elne :D fetrengenenk a rohogestol ezen a kabaren :D”
 • 8. ocsi1 2009. augusztus 14. 11:07
  „No akkor, hogy vita ne legyen felkötni mind a hármat és az ügy lezárva.Nem kellene szarakodni annyit még a végén kiderül az hogy a kés magától állt bele a sportolókba.”
 • 7. miniszterelnok 2009. augusztus 14. 10:43
  „Igeeeen, biztos így van. Egyébkénrt a romáknál soha nem az elkövető ül (kivétel a tettenérés). Azzal vitetik el a balhét, aki büntetlen előéletű. Olaszliszkán sem az elkövetők ülnek, de azért védjük a romákat, szegényeket!!”
 • 6. JoyceLynn_Aryan_Nation_Campbell 2009. augusztus 14. 10:42
  „<moderálva, ejnye>”
 • 5. .suhym. 2009. augusztus 14. 10:03
  „Ha idézünk, pontosan idézzünk!

  A Hír tv honlapján kérdőjel van a cím mögött!

  2009-08-14 08:04
  Megvan Marian Cozma gyilkosa?

  A rendőrség már tudja, hogy ki Marian Cozma gyilkosa. A Veszprém megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója a megyei napilapnak úgy nyilatkozott: egyértelműen bizonyítható, hogy ki az a három ember, aki részt vett a gyilkosságban, tudják azt is, hogy a végzetes szúrást ki követte el.  Derzsy Péter azt mondta: a halálos késelés egy véletlen verekedésből alakult ki. Adataik szerint Marian Cozma nem provokált, ő és társai csak a támadásokra reagáltak. Az előzetes letartóztatásban lévő Németh Győző ügyvédje a Magyar Nemzetnek azt mondta: ugyanaz a személy gyilkolhatta meg Cozmát és sebesítette meg társát, Ivan Pesicset.

  A jogász azt állítja: ha a rendőrség nem arra törekedett volna, hogy más bűncselekményeket is a gyanúsítottakra bizonyítson, a Cozma-ügy nyomozását már rég lezárhatták volna. Az MKB Veszprém kézilabdázóját, Marian Cozmát február 8-án hajnalban szúrták le a veszprémi Patróta lokál előtt. A segítségére siető Zarko Sesum szerb és Ivan Pesic horvát válogatott kézilabdázót életveszélyesen megsebesítették.

  (hírTV)”
 • 4. nanemaaa 2009. augusztus 14. 09:59
  „"a halálos késelés egy véletlen verekedésből alakult ki"

  tehát baleset volt. Az elkövető pedig egy kiskorú, aki akkor sem lenne felelősségre vonható, ha egyébként nem véletlen verekedésből fakadt volna.”
 • 3. mosómasa 2009. augusztus 14. 09:56
  „A végén még majd kiderül, hogy szegény Cozma-t a saját csapattársai szúrták le, nem ??! Kész röhej , hogy mennyire védik ezeket az aljasokat. Vagy nem merik kiírni , melyik tette?”
22 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az OTP csoport 84 milliárd forint adózott profitot ért el

Az OTP Bankcsoport 2009 első félévében 84,02 milliárd forint konszolidált adózott nyereséget ért el… Tovább olvasom