Délmagyar logó

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -3°C | 4°C Még több cikk.

Csajozós film

Újabb paródia a láthatáron! A történet középpontjában Julia Jones áll, aki élete nagy szerelmével találkozik.
A történet középpontjában Julia Jones áll, aki végre valahára találkozik élete nagy szerelmével, a nagyon is brit Grant Funkyerdoderrel. Mielőtt azonban sor kerülhetne a lagzira, a párnak számos kalandot és extrém helyzetet kell átvészelnie - éppen olyanokat, amelyek az elmúlt évek romantikus vígjáték sikereiből már ismerősek lehetnek.

INFÓ

Az utóbbi időben majd minden műfajhoz készült egy paródiafilm, láthattunk sportfilm-paródiát, kémparódiát, még horrorparódiát is. De hol maradt a romantikus vígjáték?
Aaron Seltzer és Jason Friedberg, a Horrorra akadva forgatókönyvéért is felelős páros most a romantikus vígjáték műfaját vették célba, és alkottak egy filmet mindazoknak, akik imádják a randizós, szerelmes komédiákat és mindazoknak, akik utálják ezeket.
Friedberg és Seltzer alig végezte el a főiskolát, máris nagy sikerű film készült egyik forgatókönyvükből, a Drágám, add az életed!-ből. Néhány évvel később pedig újabb sikerfilm, a Horrorra akadva forgatókönyvén dolgoztak. Most a romantikus komédiát vették célba. "Rengeteg ilyen filmet nézünk - meséli Aaron Seltzer -, és úgy gondoltuk, rengeteg ötlet rejlik a műfajban, melyeket még senki sem használt fel."


Seltzer és Friedberg bevallása szerint a Csajozós film nem támadás a romantikus vígjátékok ellen. "Kifejezetten szeretjük az ilyen filmeket. Néha azonban ezek a filmek túl komolyan veszik önmagukat, és ott kezdődik a mi munkánk."
Friedberg meghatározása szerint a Csajozós film története nagyon egyszerű alapsablon szerint épül fel: "A csúnyácska szomszéd kislányból gyönyörű nő lesz, találkozik álmai férfijával, hazaviszi, a szülők természetesen utálják a fiút, és innentől kezdve a szokásos kihívásokkal kell megküzdeniük."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tervez tavaszi kirándulást?

Tovább olvasom