Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 17°C Még több cikk.

Csak Polt jelent meg

Gyurcsány Ferenc nem, Polt Péter megjelent a parlament költségvetési bizottságának tegnapi ülésén, ahol a miniszterelnököt és a legfőbb ügyészt az Altus Rt., valamint a Közlöny és Lapkiadó Kft. között 1995-ben létrejött szerződés miatt hallgatnák meg. Az MSZP képviselői az előre jelzettnek megfelelően nem jelentek meg az ülésen. A napirendről a bizottság a szavazatképesség hiánya miatt nem tudott dönteni, Polt Péter legfőbb ügyész emiatt nem kívánt válaszolni a kérdésekre.

Kuncze: ne legyen ülés!

Az SZDSZ azt javasolja a parlamenti pártoknak, hogy ne tartson rendkívüli ülést az Országgyűlés a jövő héten – közölte a liberális párt elnöke tegnap. „Ne próbálják meg barkácsolni a választójogi törvényt, hanem tartsák be az írott és íratlan szabályokat, tartsák tiszteletben a demokráciát és annak fontos intézményét, a választásokat, és egyébként pedig vessék alá magukat a választók döntésének” – hangoztatta Kuncze Gábor.

Juhász Ferenc átvette

az első öt Gripent


Juhász Ferenc honvédelmi miniszter csütörtökön Kecskeméten átvette Leni Björklund asszonytól, a Svéd Királyság védelmi miniszterétől az első öt Gripen vadászgépet abból a tizennégyből, amelyeket Svédországtól bérel Magyarország. (mti)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Esküvő: négy év után négyesben

Az élet olyan, mint egy doboz bonbon, sosem tudhatod, mit húzol ki belőle, s ezen az alapon még fontosabbnak tűnik, hogy az ember a csalódások után se adja fel a boldogság keresését. Vadászék megismerkedésének története is ehhez ad biztatást és nemrégiben azzal teljesedett ki, hogy Henriette és Attila romantikus megoldást választva csupán két tanú jelenlétében járult az anyakönyvvezető elé. Tovább olvasom