Délmagyar logó

2016. 12. 10. szombat - Judit 0°C | 9°C

Családi ház gyulladt ki Kópházán

Az elsődleges megállapítások szerint egy működésben lévő hűtőventillátor okozott tüzet tegnap délután az egyik kópházi családi házban. Egy szoba teljesen kiégett, míg több helyiség és a berendezési tárgyak a koromtól és a hőtől károsodtak.
– Nagy füstöt láttunk kijönni az ablakon, azonnal értesítettem a tűzoltókat – mondja a tűz eloltása után az egyik szomszéd. – A férjem átrohant a házba, áramtalanított, és elzárta a gázcsapokat. Nagy szerencse, hogy nem történt robbanás. A ház tulajdonosa egy idős asszony, az eset idején nem tartózkodott otthon, így gyorsan kellett cselekedni. Sajnos egy szoba teljesen kiégett. Nagy kár ez, hiszen nemrégiben újították fel a házat.
A soproni tűzoltók tegnap délután kaptak riasztást, hogy kigyulladt egy ház a kópházi Béke utcában. A tüzet kiérkezésük után pillanatok alatt eloltották. Bakonyi István százados, szolgálatparancsnok lapunk érdeklődésére elmondta, a tüzet az elsődleges megállapítások szerint – vélhetően – egy hűtőventillátor okozta. Pontos keletkezési okát vizsgálják, valamint az anyagi kár felmérése is megkezdődött. A tűzben egy szoba teljesen kiégett, míg több helyiség és a berendezési tárgyak a koromtól és a hőtől károsodtak.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fordítottak a gallok

Spanyolország–Franciaország 1–3 (1–1) Tovább olvasom