Délmagyar logó

2017. 04. 27. csütörtök - Zita 10°C | 24°C Még több cikk.

Családi ház gyulladt ki Kópházán

Az elsődleges megállapítások szerint egy működésben lévő hűtőventillátor okozott tüzet tegnap délután az egyik kópházi családi házban. Egy szoba teljesen kiégett, míg több helyiség és a berendezési tárgyak a koromtól és a hőtől károsodtak.
– Nagy füstöt láttunk kijönni az ablakon, azonnal értesítettem a tűzoltókat – mondja a tűz eloltása után az egyik szomszéd. – A férjem átrohant a házba, áramtalanított, és elzárta a gázcsapokat. Nagy szerencse, hogy nem történt robbanás. A ház tulajdonosa egy idős asszony, az eset idején nem tartózkodott otthon, így gyorsan kellett cselekedni. Sajnos egy szoba teljesen kiégett. Nagy kár ez, hiszen nemrégiben újították fel a házat.
A soproni tűzoltók tegnap délután kaptak riasztást, hogy kigyulladt egy ház a kópházi Béke utcában. A tüzet kiérkezésük után pillanatok alatt eloltották. Bakonyi István százados, szolgálatparancsnok lapunk érdeklődésére elmondta, a tüzet az elsődleges megállapítások szerint – vélhetően – egy hűtőventillátor okozta. Pontos keletkezési okát vizsgálják, valamint az anyagi kár felmérése is megkezdődött. A tűzben egy szoba teljesen kiégett, míg több helyiség és a berendezési tárgyak a koromtól és a hőtől károsodtak.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fordítottak a gallok

Spanyolország–Franciaország 1–3 (1–1) Tovább olvasom