Délmagyar logó

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 26°C Még több cikk.

Csalók nyúlták le a fizetéseket

A komáromi ipari falu egyik cégének dolgozói hiába várták a fizetésüket, csalók kaparintották meg adataikat és pénzüket a saját számlájukra utaltatták - tájékoztatott a rendőrség csütörtökön.
A rendőrség két nőt gyanúsít a bűncselekménnyel, 16 rendbeli csalással több százezer forintot szereztek meg jogtalanul - mondta a megyei főkapitányság sajtószóvivője.

Az elkövetők egy munkaerő-toborzó cégen keresztül fértek hozzá a dolgozók adataihoz, majd hamis megbízási szerződést készítettek, melyben az általuk megadott számlaszámra kérték a bér átutalását - mondta el Léber Gabriella.

A rendőrség először egy hortobágyi lakóhellyel rendelkező nőhöz jutott el, akinél megtalálták a bűncselekményből származó pénzt tartalmazó takarékbetétkönyvet, valamint más dokumentumokat. A gyanúsított megnevezte társát, aki a csalás értelmi szerzője volt. Mindketten beismerő vallomást tettek.

Olvasóink írták

 • 4. henriette.m 2010. november 11. 15:18
  „Kedves Varadipal! Evekig laktam Hortobágyon, ott volt házam. Az autókat még éjjel sem kellett lezárni, soha nem tünt el se egy kerékpár, se más. Soha nem volt betörés, nem volt csalás vagy lopás. Ismerem az embereket, akik ott élnek, nagyon rendes-becsületes és keményen dolgozó emberek. Ez a nö biztosan nem onnan származik. A falusiak ki is utálnák, ha falubeli volna. Sajnálatos, hogy arról a kis faluról ilyen hir olvasható.”
 • 3. varadipal 2010. november 11. 12:39
  „Henriette! Lehet, hogy Hortobágyot jobban ismered, mint a lakóit.Az emberismeret külön kategória.Meg a becsület is.”
 • 2. henriette.m 2010. november 11. 12:16
  „Egy hortobágyi nö? Ez elég érdekes, ugyanis ott az 1800 lelket számláló kis faluban nagyon nem jellemzö a bünözés. Ugyanis ott nem laknak sem romák, sem bünözök! Nagyon jól ismerem Hortobágyot, ezért irom ezt.”
 • 1. dblaci 2010. november 11. 12:03
  „Fizetést lopnak, és még azt is bénán... Rohadjanak a börtönben.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tövig nyomták a gázt - októberi sebességrekordok

Nézze meg, mennyivel száguldoztak az ország útjain az október sebességrekorderei! Tovább olvasom