Délmagyar logó

2017. 11. 18. szombat - Jenő 5°C | 8°C Még több cikk.

Cseh Annamária válik

Úgy tűnik, hét hónap után véget ért a hazai sztárvilág legkülönösebb házassága, a topmodell és a színész között.

Hét hónapig tartott Cseh Annamária és a nála több mint harminc évvel idősebb Kovács Lajos házassága, legalábbis a Színes Mai Lap információi szerint. A lap úgy tudja, a modell és a színész kapcsolata megromlott és a válást fontolgatják, ám ahogy ez általában történni szokott, a témáról egyik érintett sem nyilatkozik. 

Egy hete még

Az esküvő előtt
A lap megkereste a férjet, akit jelenleg tüdőgyulladással ápolnak egy kórházban. Elmondta, nem szeretne a házasságáról nyilatkozni, most leginkább azzal foglalkozik, hogy meggyógyuljon. Cseh Annamáriát el sem sikerült érni telefonon. A válásról szóló hírek mindenesetre ellentmondanak a Velvet egyik olvasójának feljegyzéséhez, aki a Feljelentő rovatban közölte, a házaspárt nemrég a Flórián üzletház közelében látta kéz a kézben sétálni. "Úgy tűnt jól megvannak, és annak ellenére, hogy házasok elmélyülten beszélgettek" - írta olvasónk.

A korábbi hírek szerint Kovács Lajos és Cseh Annamária hosszú távra tervezett. Cseh Annamária - aki egyébként sosem hajlandó nyilatkozni a magánéletéről - elmondta, hamarosan gyereket szeretne vállalni. A feleség hozzátette, azt tartaná a legideálisabbnak, ha egy kisfia és egy kislánya is születne.

Ellenezték

A házasságkötés után egyébként pár ideiglenesen külön költözött egymástól. Kovács Lajos ugyanis Csongrádra költözött, ahol a Tüskevár című filmet forgatták. Cseh Annamária arról is beszélt, a családja nem örült, hogy összeházasodott Kovács Lajossal, de lassan elfogadják a választását. A lagzit a sajtó kizárásával, titokban rendezték áprilisban. A pár Mispál Attila nemrég bemutatott játékfilmje, A fény ösvényei forgatásán ismerkedett meg, amelyben a modell színésznőként debütált.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ötből lesz három

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága hétfőn és kedden Máltán ülésezik, a… Tovább olvasom