Délmagyar logó

2017. 03. 24. péntek - Gábor, Karina 10°C | 21°C Még több cikk.

Csepregen fogták el a profi bűnöző nénit

Előzetes letartóztatásban van „Repülős Gizi". A legutóbbi időszakból négy bűncselekménnyel vádolják, de az idős asszony tulajdonképpen már az 50-es évek óta lop.
A 80 éves asszonyt a Vas Megyei Csepregen fogták el. A kőszegi rendőrök már figyelték egy ideje Gizit, aki besurranásos módszerrel lopást követett el. Repülős Gizi egyébként onnan kapta a ragadványnevét, hogy az ’50-es évek elején, amikor még az ország nagyvárosaiba is közlekedtek repülőjáratok, reggel Budapesten felszállt egy gépre, néhány óra alatt Miskolcon, Debrecenben, Pécsett, Szegeden vagy Szombathelyen lopott, s az esti járattal már vissza is tért a fővárosba.

Az idős asszony elfogásával kapcsolatban 11 órakor tartottak sajtótájékoztatót Szombathelyen a Vas Megyei Rendőrkapitányságon. Az elhangzottakból kiderült, hogy egy kőszegi rablás miatt indult el a nyomozás az ismeretlen idős hölgy ellen, aki besurranással 100 ezer forint értékben tulajdonított arany ékszereket.

A Kőszegi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője a tájékoztatón elmondta, hogy igazi profi bűnözővel áll szemben a rendőrség. Bemutatták azokat a különböző színű parókákat, amelyekkel megváltoztatta külsejét Repülős Gizi, aki bankszámlájára több mint 2 millió forintot tett egy hónapban a rablásokból. Eddig négy bűncselekmény bizonyítható az egyhetes nyomozás eredményeként.

Krónika hírszolgálat
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Globex-kár jogilag megtérült

A Globex által Sopronnak okozott kár jogilag, dokumentálhatóan megtérült – állítja dr. Szalma… Tovább olvasom