Délmagyar logó

2018. 11. 17. szombat - Hortenzia, Gergő 0°C | 9°C Még több cikk.

Csillagszóró hadművelet: majdnem egymilliárd forint bírság

Körülbelül 14 ezer pirotechnikai esztközt és emberi élet kioltására is alkalmas tárgyakat, így például dobócsillagokat, viperákat foglaltak le az elmúlt hetekben a Vám- és Pénzügyőrség munkatársai.
Körülbelül 14 ezer pirotechnikai esztközt és emberi élet kioltására is alkalmas tárgyakat, így például dobócsillagokat, viperákat foglaltak le az elmúlt hetekben a Vám- és Pénzügyőrség munkatársai a "Csillagszóró hadművelet" keretében - mondta el a szombati kihelyezett kormányszóvivői tájékoztatón Madarász Ferenc alezredes, a VPOP Központi Járőrszolgálat Parancsnokságának vezetője. Az ellenőrzések jelenleg is tartanak a határok környékén, illetve piacokon és vásárokban - tette hozzá. Budai Bernadett kormányszóvivő elmodta, a november 22-ével indított Csillagszóró hadműveletben részt vevő 7 hatóság 25 ezernél is több vizsgálatot végzett az elmúlt 5 hétben, körülbelül 7 ezer esetben szabtak ki bírságot, körülbelül összesen 950 millió forint értékben.

Olvasóink írták

  • 2. Jógyerek 2007. december 29. 20:49
    „Persze, beszélnek itt milliárdokról, meg milloükról meg nagyon nagyon sok pénzekről, hogy ezt a céget ennyire büntették meg azt a vállalkozást meg annyira büntették..., igen ám, de sok esetben azt a birságot amit 1x kiszabnak és az ujságok megirnak a tv-ben elmondanak azt nagyon sok esetben vagy mérséklik vagy elengedik. igen, de sajna sokat be sem fizetnek vagy csak évek múlva egy kicsiny részét. ne azt mondják, hogy 10 miullióra vagy 120 millióra vagy milliárdra büntették meg az adott céget hanem azt kellene a nyilvánosság elé tárni, amit be is fizettek. Az ilyen híreknek ugy kellene kezdődnie, hogy ez és ez a cég a magyar államnak befizetett 345 milló Ft bírságot...”
  • 1. Jikanv 2007. december 29. 20:23
    „Bortont kellene nekik adni es nem buntetest de mivel az allami haztartas csak penzbuntetesekbol el igy tehat nem kell felniuk a bortontol. Nem is karja az allam azt a fajta buntetets hasznalni semmi bunben mert akkor siman tonkre menne. Kepzeld el azt a sok ado csalot meg boltost meg cegeket meg mindent es mindenkit akiket penzre buntetnek Milliard es milliardokrol van szo, Bevetelrol. Ha ennek csak a fele lenne bebortonozve mint ahaogy kellene akkor az allam csodbe menne gyorsan. UTONALLO GAZDALKODAS megy vegbe.

    Na Amen ratok es gondolkozzatok miert nincs a legtobb feher galleros bunozo a bortonokben.

    Bennem bizhattok en Doktor vagyok!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kormányzati negyed: január 16-án hirdetnek eredményt

2008. január 16-án hirdetnek eredményt a kormányzati negyedre kiírt versenypárbeszédes közbeszerzési… Tovább olvasom