Délmagyar logó

2017. 08. 20. vasárnap - István 19°C | 34°C Még több cikk.

Csintalan volt

a tüntetők vendége

Csintalan Sándor politikus, a Hír TV műsorvezetője volt a vendége tegnap a soproni tüntetőknek, akit „Isten hozott!” kiáltással fogadtak a Fő téren.
Nem lankad a soproni tüntetők kitartása. A demonstrációs bizottság által szervezett megmozdulások tegnap esti vendége Csintalan Sándor, a magát „renegát kommunistának” nevező politikus volt. A Fő téren 200–300-an hallgatták meg véleményét a jelenlegi politikai helyzetről. Csintalan sok mindenről beszélt, többek között arról, hogy a Fidesz 10 pontos mélyrepülé-

séhez hozzájárultak a Kossuth téri események. Véleménye szerint előbb kellett volna a Fidesz politikusainak átvenniük a hangadó szerepét. Tüntetni lehet – mondta –, de a kormányt csak választások útján lehet leváltani, ám ehhez kitartó, türelmes, sokszor aprólékos munka kell. Egy közbevetésre, miszerint akkor még négy évet várni kell, hogy Gyurcsány eltűnjön, azt válaszolta, előfordulhat olyan helyzet, hogy rendkívüli választásokat kell tartani, másrészt, ha az MSZP népszerűsége 20 pont alá süllyed, akkor Gyurcsány úgyis csomagolni fog, igaz, már akadnak önjelölt utódai.
A politikus megérkezése előtt Gabrieli Gabriella régész és Andrássy Péter nyugalmazott tanár mondta el gondolatait a hallgatóságnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Menedéket kértek

Százhuszonkét magyar állampolgár kért politikai menedékjogot az elmúlt négy hétben Svédországban,… Tovább olvasom