Délmagyar logó

2017. 08. 19. szombat - Huba 20°C | 35°C Még több cikk.

Csisztu Zsuzsát bepereli volt férje

Az exférj azért perel, mert Csisztu azt nyilatkozta, hogy fizikailag és lelkileg is megnyomorította.

A műsorvezetőnőt volt férje, Básty István becsületsértésért fogja perelni, többek között azért, mert egykori felesége azt nyilatkozta, hogy fizikailag és lelkileg is megnyomorította.

A Blikk információi szerint az ötvenkét éves Básty jogi úton kíván elégtételt venni azokért a sérelmekért, amiket felesége, a harmincöt éves Csisztu Zsuzsa okozott neki. Básty számára volt feleségének legutóbbi nyilatkozata volt az utolsó csepp a pohárban, és most bosszút akar állni őt, családját és barátait a Csisztu-könyvben ért sérelmekért is.

 
Csisztu nem is nyomorék

Új fiú

Csisztu is hamar túltette magát a váláson, nemrég egy Dr. Kecskés Norbert nevű férfival jelent meg a Mr. És Mrs. Smith című film premierjén illetve az azt követő fogadáson. Csisztu nemrég beismerte, hogy már Bástyval való együttélése alatt is találkozgatott Kecskéssel, de a mostani mozizás volt az első alkalom, hogy együtt jelentek meg nyilvánosság előtt.

A házaspár válását hétfőn mondta ki a bíróság, de a vagyonjogi tárgyalások akár még évekig is elhúzódhatnak. Básty a Blikknek elmondta, hogy fogalma sincs mivel nyomorította volna meg Csisztut, és hogy a tárgyaláson szerencsére nem egy megnyomorított emberrel állt szemben. Básty szerint Csisztu üzleti vállalkozásként használja fel a vele töltött éveket. Ellentétben Csisztuval, Básty nem tagadja meg az együtt töltött boldog éveket, de hozzátette, hogy az elmúlt két és fél évük már pokoli volt.

Básty azzal érvelt, hogy nem ő tette közzé a médiában a szakításukat, hanem Csisztu, és most ugyanaz történik, azaz ismét a médiának sírja ki magát. Básty jövő héttől lányával szeretné kipihenni az elmúlt másfél év eseményeit, az Adriai-tenger partján.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Betörtek a Firefoxhoz

Hacker-támadás áldozatává vált a Mozilla Foundation marketing oldala, a SpreadFirefox.com, ami a… Tovább olvasom