Délmagyar logó

2017. 03. 28. kedd - Gedeon, Johanna 2°C | 18°C Még több cikk.

Csodás lányok a megyéből

A Kisalföld és az Új Szó közös szépségversenyé- ről néhány kulisszatitkot most elárulunk olvasóinknak.

Kattintson a képekre >>


Lázár Virág sem jutott be a döntőbe, de ez nem jelenti azt, hogy vesztes lenne.
Bár már régóta lehetett olvasni lapunkban a szépségversenyre történő felhívásunkat, a lányok csak nem küldték zsákszámra a leveleiket. A szervezők kétségbeesését növelte, hogy egy pesti ügynökség feje „biztatólag" közölte, van olyan országos megmozdulás is, amire csak néhány tízes nagyságban jelentkeznek a lányok, akkor a vidékiek meg miben reménykednek egy megyei verseny során? 

Azt csak a női lelkek szakértői tudnák megmondani, hogy a magukban kedvet érző lányok miért vártak olyan sokáig, hogy elküldjék jelentkezési lapjukat, mindenesetre olyan lassan csordogáltak szerkesztőségünkbe a levelek, hogy két kolléga egy oroszkrémtortában is fogadott, hogy egyáltalán összejön-e az elődöntőkhöz szükséges nyolcvanfős létszám. Miután beérkezett az ominózus számú levél, a fogadásban vesztes fél azonnal tudta a dolgát, már hozta is a nagy és finom tortát a cukrászdából, nemcsak a nyertes, hanem a kibic kollégák hatalmas örömére is. Arra azonban a legoptimistább szervezők sem gondoltak, hogy végül is száz- ötvenhatan vállalják a megmérettetést, zömében úgy feladva jelentkezési lapjukat, mint ahogy a magyar átlagpolgár adja fel postán az adóbevallását: az utolsó utáni pillanatban.

Modellügynökségek a láthatáron

Amint a Kisalföld online változatán megjelentek a hölgyek képei, azonnal feltűntek nálunk a modellügynökségek. A legtöbben neveket és telefonszámokat kértek, mint mondták, ilyen sok szép és fotogén lányt már régen láttak. Mi hittünk nekik, ám nevet és címet senkinek nem adtunk ki. Ez az indulók személyes adata, másra nem tartozik.
Az internetes oldalainkat egyébként havonta majdnem kétszázezren nézték meg a szépségverseny miatt. És ezek csak az elődöntők voltak!

Öltözői pletykák, leesett fátylak

Tarró Anikó, a verseny egyik indulója.
A Szépség Határok Nélkül verseny magyarországi elődöntőinek otthont adó váro- sok lakosai a megmondhatói, a színpadon szinte mindenki tökéletes volt. A kulisszák mögött azonban az utolsó percig óriási volt az izgalom: sikerül-e időben a sminket befejezni, a frizurát elkészíteni. Az egyik elődöntőn egy ugyancsak szép lány az estélyi ruhás bevonulásra rohant a színpad hátsó részén, s már majdnem ki is lépett a közönség elé, amikor valaki rászisszent: „Nincs rajtad a ruhád!" És valóban, a tüllfelső teljesen le volt csúszva. Ha úgy lép a rivaldafénybe, a közönség egy egészen másfajta műsort láthatott volna.
 
A polgármester lánya

Aki nem jut be a döntőbe, elkeseredettségében gyakran külső körülményekben keresi kiesésének okát. Szinte azonnal a szőrös, téli hidegben használatos ruhaneműt emlegeti, s egymástól teljesen különböző tényeket hoz összefüggésbe: a mosonmagyar-
óvári elődöntőből jutott tovább az a lány, aki „szerencsétlenségére" ugyanazt a családi nevet örökölte, mint ami a győri polgármesteré. Bár Zsóka tanulmányai miatt öt éve költözött csak a megyeszékhelyre, s talán még nem is találkozott személyesen a politikussal, volt, aki tudni vélte, hogy világraszóló bunda húzódik meg a háttérben, mert a  továbbjutott hajadon a polgármester lánya! A városvezetőnek valóban van lánya, de ő egy kissé más korosztály képviselője és már nem is hajadon. Gond csak akkor van, ha az álhírterjesztő másokat is megfertőz. Akik pedig a valós tények birtokában vannak, azok a hasukat fogják a kapitális blődség hallatán!  

A zsűri be akar hatolni  

Kapuváron történt meg, hogy a lányok öltözői előtt kellett a zsűritagoknak a nézőtérre vonulni. A megye legszebbjei már talpig felkészülve a folyosón vártak a bevonulásra. A döntnökök pedig olyan lassan mentek el közöttük, hogy szinte visszafelé haladtak. Később mindegyikük megerősítette, közvetlen közelről is meg kellene vizsgálni a lányokat, találkozni velük az objektív döntés miatt. Vagyis Kapuvártól kezdve mindig szerettek volna a lányok közé hatolni, de ezt a verseny szabályai nem igazán teszik lehetővé. A döntőn is csak az állófogadáson, a verseny után találkozhatnak a legszebbekkel.

Döntő!

Két személygépkocsi, rengeteg virágcsokor, színes tévé, telefonok, kozmetikai ajándékcsomagok, ékszerek, szórakoztatóelektronikai eszközök – és a nyeremények felsorolása még így sem teljes.
De mindez semmi a 20 megyei és 10 Szlovákiából érkező szépség látványa mellett.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lefoglalták az összes dalmáciai világítótornyot

A Robinzon-turizmus szerelmesei lefoglalták az összes világítótornyot az Adrián, Dubrovnik-Neretva… Tovább olvasom