Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Csonttörő „turija”

Ruhaboltot nyit Győrött Nagy „Csonttörő” János. A rajongók várhatóan december 10-én a ringben is találkozhatnak az ökölvívóval.

Ökölvívás

Csonttörő-turi lesz a neve a győri származású Nagy János ökölvívó üzletének, mely hétfőn Győrben nyílik.
„ A sportpályafutás mellett természetesen a jövőmre is gondolni kell, ezért döntöttem úgy, hogy egy vállalkozásba kezdek. A bolt profilja használt, valamint új, jó minőségű, de olcsón kínált török és kanadai ruhák árusítása lesz. Az üzlethelyiség elsősorban a nevem, valamint egy falon elhelyezett bokszkesztyű révén lesz hozzám köthető, valójában azonban nem az én személyemről szól a dolog. A nyitás napján délelőtt egy-két órát én is a boltban leszek, hiszen nincs edzésem. Lesz tehát módom találkozni a szurkolóimmal, akik közül sokan tervezik, hogy benéznek a boltba” – mondta Csonttörő.
Aki esetleg most elmulasztja a találkozást, az decemberben pótolhatja. A tervek szerint 10-

én lesz a Magvassy-sportcsarnokban az a gála, melyről lapunkban Rácz Félix is tett már említést.
„ Semmi konkrétumot nem tudok mondani, de annak nagyon örülök, hogy ismét Győrben bokszolok. Emlékszem, tavaly rendkívül jó hangulatú meccset vívtam Chacónnal, s a győri közönségnek nem kis része volt benne, hogy másodszor is legyőztem az argentint. Most ugyan nem lesz akkora tétje a találkozónak, de természetesen nem engedhetem meg magamnak, hogy lazítsak. Újra győzni szeretnék a győri ringben.”
A napokban Jorge Rodrigo Barrios menedzserei is megtették újabb ajánlatukat a címmérkőzéssel kapcsolatban. A Golden Bay Promotion tulajdonképpen megduplázta ajánlatát.
„ Javulnak már a feltételek, de ez még mindig nem elég ahhoz, hogy elfogadjuk. Tárgyalási alapnak mindenesetre jó, de még tovább egyeztetnek a menedzserek. Mindez egyébként engem a legkevésbé sem érint, mert nekem elsődleges dolgom, hogy keményen készüljek, s ha eljön a nagy meccs pillanata, a lehető legjobb formában lépjek be a ringbe.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fáy András Közgazdasági, Üzleti és Postai Szakközépiskola

Tovább olvasom