Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

csornán sincs csoda

Csornán Horváth László helyett az ifjúsági együttes korábbi trénere, Varga Péter lett a felnőttcsapat megbízott edzője.

labdarúgás

A Kisalföld tegnapi számában megírtuk: menesztették Horváth Lászlót, az NB III Bakony-csoportjában szereplő Csorna vezetőedzőjét.
A döntés okairól így nyilatkozott Családi János, a Csorna Sportegyesület elnöke: „A bajnokságban tizenhét mérkőzésen nyolc pontot szerzett a csapat. A célkitqzés az volt, hogy az első öt tavaszi találkozón hét pontot gyqjtsön az együttes. Aztán négy meccsen csak egy pont volt a mérleg, így teljesíthetetlenné vált a célkitqzés. A csapat a kiesés közelébe került, így itt volt az ideje a váltásnak. Kilenc forduló van még hátra, a célunk a bentmaradás kiharcolása. A továbbiakban határozatlan ideig Varga Péter ül a felnőttcsapat kispadján, aki másfél évig az ifjúsági együttest irányította.”
Megkerestük Horváth Lászlót is, aki elmondta: „Megértem azt és egyetértek vele, hogy az egyesület vezetése a sorozatos sikertelenség miatt döntéskényszerbe kerül és legegyszerqbb megoldásként – mint a világon bárhol – az edzőváltás mellett dönt. Az viszont, hogy a csapat ebbe a helyzetbe került, egy hosszú folyamat végeredménye, amiért az egyesület mindenkori vezetősége a felelős. A tavalyi esztendőben nem volt aktív elnöke és szakosztályvezetője a klubnak, a csapat magára maradt, ennek ellenére a negyedik helyen végeztünk. Önkritikusan elismerem azt is, hogy a nyári felkészülés alatt hét hétig Amerikában voltam. Nem tudtunk játékost igazolni, ennek következménye volt a gyászos őszi szereplés. Novembertől agilis, tenni akaró elnök van a klubnál, akinek januárban megmondtam, hogy öt meccsen nem szerzünk hét pontot. Sajnos az első tavaszi fordulóban a teljes védelem és a kapus sem játszhatott eltiltás miatt. Edzőként bíztam a csodában, pedig az nincsen. Ennek ellenére négy meccsből hármat meg kellett volna nyernünk. Biztos vagyok benne, hogy a csapat simán bent marad, amihez sok sikert kívánok.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A bajnokság állása

1. Tovább olvasom