Délmagyar logó

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -3°C | 4°C Még több cikk.

Csuda egy médiabál lesz (2005)

Csuda egy rendezvény lesz az idei médiabál, a programok és a jelen lévő sztárvendégek miatt is.

Egy hét múlva szombaton, a győri egyetemi csarnokban este hét órakor megkezdődik a második médiabál. Csuda egy rendezvény lesz a programok és a jelen lévő sztárvendégek miatt is.

Kern András és Rudolf Péter a Csudafilm premierjére érkezik majd a megyeszékhelyre, és a legtermészetesebbnek tartják, hogy a médiabálon találkozzanak a sajtó képviselőivel, ott beszélgessenek velük, miközben jóízűen megvacsoráznak.

Rajtuk kívül is elég bőséges a sztárlista, amelyet a bál ötletét gondozó, és a médiamunkások, valamint a közélet találkozását segítő Média 2003 Alapítvány „összegyűjtött" január 15-re. Pálffy István, Baló Júlia, Varnus Xavér, Nagy Bandó András, Rába Tímea, Farkas Bertalan, Hajós András, Czigány Ildikó, Szulák Andrea is ott lesz az asztaloknál. Az ismert személyiségeket éppen úgy, mint a régió médiamunkásait, közéleti szereplőit, és mindenkit, aki szeret jó bálba járni, szórakozni várják a szervezők.

A program is izgalmasnak ígérkezik, a Győri Ütőegyüttestől a Győri Baletten át egészen Szinetár Dóráig és Janza Katáig. A táncmentes idő kellemes eltöltéséről jósnő és numerológus, valamint egy komplett kis kaszinó gondoskodik majd a vélhetően ismét közkedvelt borosszoba mellett.

A bálhoz, a programhoz és a vendégekhez illő ételekről a Club Carát étterem gondoskodik majd,  este nyolctól éjjel egyig bőséges tálakról válogathatnak majd a jelenlevők. A tombolaajándékok között autóbérlet, kétszemélyes tunéziai utazás, mobiltelefonok is megtalálhatóak. A jótékony árverésre befolyt pénzt a mindszentpusztai
autistaotthon építésére ajánlották fel a szervezők, és a pusztító szökőár áldozatait is szeretnék segíteni a bálozókkal együttműködve!
A médiabálon aki számít és akire számítani lehet, az biztos ott lesz.

Részletes program a www.mediabal.kisalfold.hu oldalakon olvasható. Jegyeket a Kisalföldnél és az X-Meditor kft.-nél lehet vásárolni. Érdeklődni a 96/504- 444-es vagy a 96/618-082-es telefonszámon!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az új Skype csoportos csevegést is kínál

Az ingyenesen használható, internetes telefonálást, szöveges chatet és fájlcserét lehetővé tévő… Tovább olvasom