Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 17°C Még több cikk.

Csütörtöktől üzemelnek

a légszennyezettség-mérők

Csütörtökön ismét működik mindegyik soproni légszennyezettség-mérő készülék. Az elromlottakat a helyszínen nem lehetett javítani, így Budapestre szállították azokat.
Az utóbbi hetekben a Sopron három pontjára – a Csengery utcába, a Ferenczy János utcába és a Várkerületre – kihelyezett légszennyezettség-mérő készülékből kettő elromlott. A várkerületi hibás adatokat mutatott, a Vas-Villa’-iskola előtt álló eszközön pedig a világítás romlott el. – Gyakran és rendszeresen ellenőrizzük a légszennyezettség-mérőket, tudunk a problémáról – mondta el a Kisalföldnek Gyuga Ottó, a városüzemeltetési iroda munkatársa. – A meghibásodást tapasztalva kértük a budapesti székhelyű javító céget, hogy javítsák ki a hibát. A helyszínen egyik eszközt sem tudták megjavítani, így az alkatrészeket magukkal vitték szervizelni. A cég csütörtökön helyezi vissza a készülékbe a javított alkatrészeket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Domínium a Rába partján

A Rába Domínium Ingatlan Kft. Győr-Moson-Sopron, Komárom és Veszprém megyében mintegy huszonnyolcezer négyzetmétert kitevő nyolc létesítmény gazdája, száznál több bérlője van világcégtől a kis magántársaságig. Évi bérleti bevétele mintegyhétszáz - millió, s a folyamatban lévő fejlesztéseinek értéke meghaladja a négymilliárdot. A Domínium feje Rigó László. Tovább olvasom