Délmagyar logó

2017. 10. 20. péntek - Vendel 9°C | 24°C Még több cikk.

Demi Moore Clintonnal kavar?

Ausztráliából érkezett a friss híresztelés: Bruce Willis és volt felesége, Demi Moore már-már ismét kibékült, amikor a színésznő szívét – a New Idea című sydney-i lap szerint – egy még nagyobb sztár rabolta el...

...nem más, mint Bill Clinton volt amerikai elnök, aki titokban találkozgat vele.

Az ausztrál újság tudni véli, hogy a 40 éves Demit a most 55 éves Bill "érett szexepilje" ragadta meg. Willis azonban – így a New Idea – megpróbálja egykori párját óvni a volt elnöktől, mondván: őrült, ha Clintonnal kezd, mert az exelnök "csak kihasználja a nőket".

Úgy tűnik, Willisben van hajlam a nők óvására, mert még a Monica Lewinsky-botrány idején találkozott Hillary Clintonnal egy jótékonysági rendezvényen. Bruce intelligens politikusnak és nagyon kedves nőnek tartotta az akkori First Lady-t, és sajnálta csapodár ura miatt. "Azt szerettem volna neki mondani, hogy számára sehová nem vezet, ha fenntartja ezt a házasságot" – idézték a lapban a Drágán add az életed főhősét.

Clinton köreiből származó hírekre hivatkozva az ausztráliai lap azt az állítást is megkockáztatja, hogy a volt elnök az újévben elválik időközben szenátorrá választott feleségétől. Willis viszont, folytatódik a sztori, elszánta magát, hogy megakadályozza Bill és Demi románcát. A színész egyik barátja elmondta, hogy Bruce, aki gyakran játszott filmjeiben zsarut, a magánéletben is kész nyomozó, szeret mindent tudni azokról, akik körülötte vagy szerettei közelében vannak. És mindaz, amit Clintonról tud, elegendő számára ahhoz, hogy figyelmeztesse volt nejét is a rá leselkedő veszélyekre. Willis szerint Clinton nagyobb nőfaló, mint híres előde, John F. Kennedy volt.

Mindez azonban nem érdekli Demi Moore-t. A nagy sikereiről és bukásairól egyaránt híres filmsztár ma is ragyogó megjelenésű. És egyáltalán nincs abban a hangulatban, hogy meghallgasson mindenféle károgást egy féltékeny ex-férjtől, aki az ő új szerelmét, Bill Clintont csak "Ezüstrókaként" emlegeti – írja a New Idea.

(MTI-Panoráma)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alapkamatot csökkentett a jegybank

A Monetáris Tanács 50 bázisponttal 8,5 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot. A testület… Tovább olvasom