Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Demonstráció Kiskunlacházán

Kiskunlacháza - Egymillió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel Kiskunlacháza képviselő-testülete a nemrégiben megölt 14 éves lány ügyében. A Pest megyei nagyközségben térfigyelő kamerákat is felszerelnek, hogy fokozzák a közbiztonságot.
A Pest megyei nagyközségben térfigyelő kamerákat is felszerelnek, hogy fokozzák a közbiztonságot. Az önkormányzat döntéseit Répás József polgármester ismertette a lány emlékére szervezett demonstráción péntek este. A lányt az önkormányzat saját halottjának tekinti, a temetés költségeit nagyrészt a település állja. Az eddigi hírek szerint nem történt rendbontás a demonstráción.

A 14 éves lány holttestét vasárnap este találták meg a rendőrök Kiskunlacháza mellett. Eltűnését aznap délután jelentették szülei, a rendőrök és polgárőrök délután, illetve este többször is átfésülték a környéket. A holttestet végül az esti órákban találták meg egy erdős területen. A rendőrség ismeretlen tettes ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt nyomoz.

A település lakói péntek este a kislány emlékére fáklyás felvonulást szerveztek, amelyen több mint ezren vesznek részt. Ez előtt Répás József polgármester ismertette a képviselő-testület közbiztonsággal kapcsolatos döntéseit.

A gyilkosság nyomravezetőjének egymillió forintot ajánlanak fel. A településhez vezető utakon térfigyelő kamerahálózatot építenek ki, és megvizsgálják a Duna-parti rész bekamerázásának lehetőségeit. 10 millió forintot különítenek el az elhagyott, romos állapotban lévő házak felvásárlására. Péntekenként és szombatonként a településen járőröző polgárőrök mellé egy rendőrt biztosítanak, ennek költségeit szintén az önkormányzat állja. Ezenfelül még egy autót vásárolnak a település polgárőrségének. A testület döntött arról is, hogy ifjúsági rendezvényeken ezentúl tilos lesz alkoholt árusítani. Követelik emellett, hogy állandó rendőrsége legyen Kiskunlacházának.

A település képviselő-testülete levelet küldött a közjogi méltóságoknak és vezető politikusoknak küldött levelet, ebben szintén az erőszak megállítását szorgalmazzák. Szeretnék elérni a Büntető törvénykönyv módosítását is, hogy a súlyos bűncselekményeknél valóban élethosszig tartó börtönt lehessen kiróni.

A polgármester beszédében elhangzott az is: "elég volt a roma erőszakból."

A demonstráción megjelent körülbelül 100 fővel a Magyar Gárda. A Független Hírügynökség helyszíni tudósítója szerint a gárdatagok egyenruhában vannak, annak ellenére, hogy Kiskunlacháza internetes oldalán külön kérték korábban a szervezők: az egyenruhás szervezetek tagjai a demonstráción szigorúan civil ruhában jelenjenek meg.

A péntek esti demonstrációt a rendőrség biztosítja. Az eddigi hírek szerint nem történt rendbontás, de négy embert előállítottak, mert vipera, rugós kés, gázspray és - valószínűleg - flóbertpisztoly volt náluk - tudatta Bényi Mónika, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Olvasóink írták

 • 14. dodó 2008. december 01. 17:21
  „Ma van a kislány temetése!!!
  -:nincs cikk!
  -nincs hír!
  -nincs a bűncselekménytől elhatárolódás!
  -nincs TarkaMagyar, MagyarCharta!
  -nincs állásfoglalás!
  -Kussolnak a cigányok és cigányfajvédőK

  ELLENKEZŐ FELÁLLÁS ESETÉN IS ÍGY LENNE???

  Nyugodj békében NÓRI!”
 • 13. Horton 2008. december 01. 09:39
  „Egy mocskos, undorító RENDŐR ÁLLAMBAN élünk......és ezt mindenki érzi....
  De, ez sem tart már sokáig......”
 • 12. cartagonova 2008. november 30. 00:16
  „Gyomorkifordító volt a rendőrparancsnok hozzá állása a gárdistákhoz, mintha tőlük kellene védeni atisztességes embereket nem az elpofátlanodott mocskoktól! Ebben az értelemben igaza van Gyurcsánynak, tényleg egy kurva ország ez! Remélem ez az állapot nem tart már sokáig!”
 • 11. dodó 2008. november 29. 10:32
  „Megdöbbentő: indexes fórumozók a lemészárolt magyar kislány ellen
  2008-11-28. 22:49

  "Sajnos tulajdonképpen nincs új a nap alatt, ezek az ember alatti lények azok, akik üdvözölték és üdvözlik Trianont, támogatják a kórházak és iskolák szétverését, a nemzeti vagyon hitsorsosaik általi szétlopását, Eörsi Mátyással az élen a szlovák rendőrterroristák mellé állnak a nyomorékra vert Lengyel Krisztián ellen Gyurcsótány mellé a kilőtt szemű október 23-i megemlékezőkkel szemben, ők azok, akik Fok Balázs zsidót védték az általa megütött 12 éves kokárdás kislánnyal szemben, s ők azok, akik természetesnek, helyesnek tartják a palesztin kisgyermekeket fejbe lövő izraeli hadsereg rémtetteit, ahogy szavuk sincs az izraeli elnök hazánk felvásárlását taglaló kijelentésére. Ők azok a cionrasszisták, akik nem vonulnak fel Szögi Lajos tanár úr emlékére, s akik a Hollán Ernő utcában nem az olaszliszkai réti néger lincselők, hanem magyar hazafiak ellen tüntetnek, uszítanak és a véleményszabadságukkal élőket bebörtönöznék. S természetesen toleranciáról sziszegnek, ezek. Mégis horrorisztikus, szavakkal nehezen visszaadhatóan vérfagylaló, hogy most a 14 éves Horák Nórit (aki különben tinirendezvényen vett részt, és normális, nem élt kicsapongó életet, de gyilkosságra akkor sincs mentség, ha véletlenül sztriptíztáncosnő lett volna. Mégegyszer hangsúlyozzuk, nem az volt, az orkok egy gyereket pusztítottak el) hibáztatják, amiért a cigányok megerőszakolták és megfojtották őt. De náciveszélyről rikácsolnak, ha valaki egy rossz szót mer szólni mondjuk a köztörvényes Kolompár Orbánékra. Emberek ezek? Védelmezőik meg sátánisták, vagy annál is rosszabbak? Az biztos, hogy gyarmatosítóink, ellenségeink, népirtóink, gyilkosaink ők. Hazánkban cigányveszély van, cigányterror és cionista terror tombol."

  Kedves olvasótársaim! Fórumozók! Segítsetek!
  8-10 sajtóterméket követek naponta, de sehol nem találtam utalást arra, hogy a szélsőségesen uszító hazaáruló, a mi pénzünkön külföldön hazánkat lejárató és bemocskoló aljas cigány féreg mohácsiviktória EU képviselő hazarepült volna (költségünkön) Strassburgból, hogy felhívja figyelmünket és tiltakozzan a rászizsmus ellen! Nem olvastam a kormány, a parlament és az elnök elhatárolódó nyilatkozatát! Nem láttam képviselve őket a tegnapi tüntetésen. Nem olvastam családsegítésről, sőt vérdíjat is az önkormányzat tűzött ki. A temetéshez a Gój motorosok dobtak össze 100 ezer ft-ot.

  Ezekre szavaztunk?
  Ezekre szavazzunk?”
 • 10. vadlab 2008. november 29. 06:27
  „Nóri emlékvideo: http://www.youtube.com/watch?v=BA3g38SU8oQ&eurl=http://kuru c.info/r/35/31277/”
 • 9. andrisne 2008. november 29. 04:56
  „Ez mind nagyon szép!Csak az a baj,hogy ettől Nóri nem megy haza!/Egyébként ez a jellemző,hogy történik egy tragédia és utána intézkednek,követelnek,stb./”
 • 8. machine 2008. november 28. 23:54
  „Kíváncsi lennék a liberálisokra ha esetleg öt magyar megölne egy 14 éves cigány lányt.Meg erőszakolni nem, mert ahhoz senkinek sincs gusztusa.Egyből nem a szülők felelőssége érdekelné őket, hanem hogy a mocskos rasszista magyarok ezt meg azt csinálják.Fel lennének rajta háborodva, ha valaki azt mondaná hogy a szülő felelőssége,
  miért engedi el a lányát, hogy volt felöltözve, mit keres 14 évesen az utcán.Fordított esetben pont azt az álláspontot képviselnék, amit most a normális magyarok többsége.Szétdurranna az agyuk, hogy hogy lehet valaki ennyire lelketlen hogy a szülőt hibáztatja.
  Egyébként úgy tudom, hogy a liberalizmus elve az engedékenység.A wikipédián ott van, hogy a kulturális liberalizmus az egyéni jogokra koncentrál, a lelkiismeret és az életmód szabadságára mint például a szexuális szabadság.Tehát akkor ti ezeket az elveket valljátok, de közben azon vagytok felháborodva, hogy hogy volt kiöltözve, meg hogy mit keresett az utcán késő este 300 méterre a házától.Nem érzitek azt hogy baromira szánalmasak vagytok?Pont az ellen beszéltek, amit képviseltek.”
 • 7. KolompárRómeó 2008. november 28. 22:25
  „A cigány élete 10-szer annyit ér, mint azoké, akik eltartják őket. Ez az esélyegyenlőség.”
 • 6. Conquer 2008. november 28. 21:59
  „Hatan voltak!

  20:25 A menettel együtt haladó munkatársunk a tömegben találkozott egy helyi fiatal lánnyal, aki személyesen is ismerte H. Nórát. A lány elmesélte, hogy a Nórit megtámadó cigányok összesen hatan voltak, de az egyik, 16-17 év körüli társuk nem akarta bántani a kislányt, ezért felakasztották. Ma volt a fiú temetése.

  Szerkesztőségünk a lánytól megtudta, hogy Nórit már többször fenyegette ugyanez a cigány csapat azzal, hogy megerőszakolják és megölik, ha nem adja oda magát nekik. Mint megtudtuk, Nóri este a diszkóban összeveszett a barátaival és ezért utasította vissza, hogy hazakísérjék. Az egyedül sétáló lányon fenyegetői ekkor váltották be gaztettütek. Kiskunlacházán általános a fiatal magyar lányok megfenyegetése.

  Teljes cikk itt: http://www.kuruc.info/r/1/31361/”
 • 5. Tapmancs 2008. november 28. 21:52
  „a kurucról:

  "Talpig védőruhába öltözött ávósok, bár az azonosító jelvényüket viselik, azért a könnygázvető puskájukat és a családi kiszerelésű könnygázgránátokat is magukkal hozták. A faluban olyan nagymértékű a lakosság fenyegetettsége, hogy a lakókat géppisztolyos rendőrök védik... a Gárdától. A menet legvégén gárdisták vonulnak, s egyedül őket, három oldalról kísérik a rendőrök. Talán a kékruhások nem értesültek arról, hogy valójában kiktől is retteg a község apraja nagyja?"


  Döbbenet... nem akarom elhinni. Fordított világban élünk? Vagy mi?”
 • 4. batray 2008. november 28. 21:43
  „Kolompár Orbán is volt wazze volt pofája a sikkasztás után még ott pofázni wazze még ez a mocskos barom a cigányvezető?wazze”
 • 3. belabacsi 2008. november 28. 21:17
  „most hallottam nmrég az ECHO tvben a nézöi ötleteket:holnap ha tüntetnek a rendörök,mindjárt bilincselhetnek is ott az orszaghazban . xd állitom a legjobb tv az Echo! korrekt és igazat mond .”
 • 2. dodó 2008. november 28. 21:17
  „"Végre ezrek mozdultak meg a fekete rasszisták, a Gyurcsány-rezsim és káoszőrsége által támogatott emberölő, gyerekgyilkos, a magyarok pénzén élősködő buckalakók ellen, ráadásul egy kistelepülésen. Az ÁVH hozta formáját, az emberölő állatok helyett a gárdistákat fenyegette meg már a tüntetés előtt, és természetesen egymilliós nyomravezetői díjat is az önkormányzat ajánlott fel. A rezsim és parlamenti "ellenzéke" kussol az újabb borzalmas cigánybűncselekmény kapcsán.

  Fenyegetőző, törvénysértő, gyilkospárti főzsaru

  18:20 A Magyar Gárda és a Jobbik képviselői 18:15-kor fejezték be a tárgyalást a rendőri képviselettel. A megbeszélésen igencsak Gárdaellenes hangulat uralkodott: A rendőrkapitány kijelentette, ha a Magyar Gárda bármiféle atrocitást követ el, vagy olyan magatartást tanúsít, mely a cigányságot irritálná, perceken belül kapával, kaszával többszáz cigányt tud a helyszínre hívni - Kolompárral az élen. Mint mondta, adott esetben nem riad vissza erőszak alkalmazásától sem a Gárdával szemben. Tehát nem a szadista, élősködő, gyermekgyilkos buckalakókkal, hanem a törvényesség pártján álló gárdistákkal szemben. Nem sok államban lehetne az ilyen nemhogy kapitány, de sarki rendőr sem.
  A piszkos rendőrvezető mondhatni, megfenyegette a gárdistákat - számolt be az eseményekről szerkesztőségünknek Kiss Róbert, a Magyar Gárda országos főkapitánya. A rendőrkapitány megtiltotta a Mozgalomnak, hogy menetelhessen, illetve az Árpád-sávos zászló használatát is. Az előbbi döntés apropóján Kiss Róbert elmondta, Árpád-sávos zászlókat civilekkel hozatnak majd a rendezvényre.

  19:15 A menetet megelőző beszédek első felszólalója, Répás József polgármester kijelentette: Kiskunlacházán elég volt a cigánybűnözésből! A mondatot hatalmas taps kíséretében ,,Éljen a Gárda!" bekiabálások kísérték. A felszólaló beszédében elmondta: Ha egy rendőr is intézkedik a bűnözés ellen, akkor őt is rasszistának bélyegzik. A lakosság követeli az állandó rendőrőrség létrehozását, és a bűntető törvénykönyv szigorítását.

  Kéri, hogy a polgárőrök számára az önkormányzat több jogot és nagyobb hatáskört biztosítson. Mint elmondta, a politikai elit felelőssége jelen esetben is hatalmas, így el kell dönteniük, kinek az érdekeit képviselik, a bűnözőkét vagy a kistelepülések polgáraiét.

  Teljes cikk :http://kuruc.info/r/35/31361/”
 • 1. molotovkoktél 2008. november 28. 21:04
  „1 millió...hmmm A két parazitára persze rögtön akadt 10 millió,mi?!
  SZEMÉT FAJVÉDŐ SZOCIONISTA ÁLLATOK”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyurcsány Ferenc a Reformszövetség megalapításáról

A miniszterelnök az utóbbi évek egyik legjelentősebb szakmai szerveződésének nevezte pénteki… Tovább olvasom