Délmagyar logó

2017. 06. 27. kedd - László 17°C | 33°C Még több cikk.

Demonstrációt tartott a Jobbik Kunhegyesen

A Jobbik Magyarországért Mozgalom a terjedő erőszak ellen emelte fel így a hangját.
A terjedő erőszak ellen tartott demonstrációt a Jobbik Magyarországért Mozgalom csütörtökön Kunhegyesen annak kapcsán, hogy május első harmadában három súlyos bűncselekmény történt a környéken.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei kisváros polgármesteri hivatalánál tartott demonstráción a mintegy félezer helyi, illetve térségi településekről érkezett szimpatizáns és érdeklődő előtt Szegedi Csanád, a Jobbik alelnöke, EP-képviselő úgy fogalmazott: akciójuk célja felhívni a figyelmet a "cigánybűnözésre" és a mielőbbi cselekvés fontosságára.

Kijelentette: a bűnözés teljes felszámolásához meg kell várni a Jobbik kormányra kerülését, ám a gettósított, védtelen vidék megmentése azonnali intézkedéseket követel.

A párt rövid távon a halálbüntetés visszaállításában és a csendőrség megszervezésében látja a megoldást - tette hozzá jelezve, hogy utóbbi állományát a jelenleg Afganisztánban szolgáló magyar katonák alkothatnák, akiknek átképzésüket követően „tűzzel-vassal kellene rendet tenniük".

Május elején három súlyos bűncselekmény történt a környéken, amiből kettőt Kunhegyesen, míg egyet Kenderesen követtek el. A rablások áldozatai idős emberek voltak, akiket minden esetben brutálisan bántalmaztak, hogy megtudják tőlük, hová rejtették értékeiket. Két embert azóta is kórházban ápolnak, egyikük életveszélyes állapotban van.

Olvasóink írták

  • 1. Kisg 2012. május 18. 06:42
    „"meg kell várni a Jobbik kormányra kerülését"
    Egyem azt az optimista lelkét... :-D Viszont ahogy most áll a politika, lehet, hogy még esélyesek is. Megrögzött szocialistaként mondom, hogy sajnos az összes eddigi kormány elnézte az egyre súlyosbodó magyarországi cigányhelyzetet, senki sem mert/mer hozzájuk nyúlni. És ez nagyon sok embernél - különösen olyanoknál, akik sokat veszítettek a romák viselkedése miatt (életüket, egészségüket, anyagi javakat) - kiverte a biztosítékot. Mi három éve örököltünk egy lakást Budapesten. Kifizettük az illetéket, adót (nem egyenesági leszármazottak vagyunk) utána, 6,5 millióra becsülte fel a város illetékese, ennyi után fizettünk. Három évig árultuk sikertelenül, mert a környék tele van cigánnyal. Számoljon csak valaki? 6,5 millióból másfél adóra meg illetékre. A három év alatt kb. 1 millió rezsi, és a végén négy és félért tudtuk eladni. Mennyit is buktunk csak a cigány környezet miatt? És még hálásak voltunk, hogy megszabadultunk a rezsifizetéstől, mikor egyik örökös sem lakott ott, de voltak kötelező fizetnivalók, ráadásul kétszer törték fel, örültünk, hogy a parketta megúszta az eltüzelést :-(( Ezt a különbözetet kin lehetne számon kérni??? (Értékcsökkenési hozzájárulás az állam részéről, mondjuk...)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pincefesztivált tartanak Bihardiószegen

Nyitott pincével, teli pohárral várják vasárnap a helyi gazdák Bihardiószegen az I. érmelléki… Tovább olvasom