Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Derítőbe rejtette a halottakat

Jegygyűrűt vett a menyasszo-

nyának a rabolt pénzből az a férfi, aki két idős embert ölt meg Kistokajban.
A 62 éves nő és a 64 éves élettársa eltűnését a nő Szombathelyen élő fia jelentette be kedden a rendőrségen, miután csaknem egy hete nem tudta elérni az édesanyját. A rendőrség, a speciális mentősök segítségével szerdán délben találta meg a holttesteket, majd alig fél nap alatt elfogták a tettest.
A fiatal nő azt mondta, voltak anyagi gondjaik, de mindig megoldották azokat. A menyasszonynak a 30 éves fiatalember jegygyűrűt vett a meggyilkolt pár házában talált pénzből. A két házzal arrébb lakó fiatalember kihallgatott egy beszélgetést az idős pár között, hogy egyik nap Miskolcra indulnak majd vásárolni. Azt tervezte, hogy amíg üres lesz a ház, kirabolja az öregeket. Az, hogy gyilkosság történt, szerdán derült ki, miután az idős nő fia bejelentette anyja eltűnését a rendőrségen. A nyomozóknak gyanús lett, hogy a ház egyik ablaka nyitva maradt, de senki nem volt otthon. A szomszédok is felfigyeltek a szokatlan csendre. A rendőrök az udvaron lévő derítőgödörben találták meg a holttesteket. Alig 12 óra múlva el is fogták a gyilkost.
Az eltűnt tárgyakat a férfi lakásán találták meg a rendőrök. Mindent, még az idős pár villanyóráját is elvitte. A férfi kihallgatásán kiderült, azért ölte meg az idős párt, mert azok rajtakapták, hogy a padlásukon rejtőzködik. Arra várt, hogy az asszony és élettársa elmenjen otthonról. (www.rtlklub.hu)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 04.27.

Tovább olvasom