Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 25°C Még több cikk.

Deutsch: Az EP-választás bizalmi szavazás

A kilátástalanság valószínűleg arra fogja sarkallni a választópolgárokat, hogy minél nagyobb számban menjenek el szavazni az európai parlamenti választásokon - jelentette ki Gyulán megtartott pénteki fórumán Deutsch Tamás országgyűlési képviselő, a Fidesz EP-képviselőjelöltje.
A mostani voksolás bizalmi szavazás, de egyben lehetőség is arra, hogy a választópolgárok nemet mondjanak egy minden korábbinál durvább megszorító csomagra - mondta Deutsch Tamás. A fideszes képviselő szerint a mostani intézkedések a válság kezelése helyett annak elmélyítését fogják előidézni, legalább kétszázezer további munkahely megszűnését jelentik.

Sokan évtizedek alatt keservesen megszerzett pénzből tudtak egy egzisztenciát jelentő ingatlant megvásárolni maguknak, az ingatlanadó bevezetésének éppen ezért beláthatatlan következményei lehetnek - fogalmazott Deutsch Tamás.

Olvasóink írták

 • 5. luckydevil68 2009. május 18. 21:01
  „Ezt mintha már kb 23-szor halottam volna és akkor se lett utána semmi.
  NA bumm +1”
 • 4. rozator 2009. május 16. 18:04
  „Ez levizsgázott már, vagy itt is tartják neki a helyet?”
 • 3. klj_54 2009. május 16. 16:50
  „Jobb ha ott rontja a levegőt és nem itthon!
  Ott legalább valamelyik kollégám, ha felismeri, "véletlenül" eltaposhatja.

  Egyébként pedig nem üt el a fideszes átlagtól, azaz képmutató, hazug, feleség csaló (keresztény országban), etc.”
 • 2. redstar 2009. május 16. 08:14
  „Az EP-választás:EP-választás.Deutsch meg Deutsch.....”
 • 1. comet 2009. május 15. 22:08
  „megszólalt a Fidesz legygengébb vagy inkább legbotrányosabb tagja. Persze mint cimborának sokmindent elnéz neki Viktor, hiszen Magyarországon lennénk vagy mifene. Meg Deutsch igazi hős, bár Prágában kicsit félt, meg talán nem is kellett volna oda mennie de hát ilyenek ezek a fiatal forradalmárok. A 3 milliárdos beléptető rendszer, ami soha nem lett beléptetve, az meg eltörpül a többi baklövésével együtt a 20 ezer milliárdos államadósság mellett. (az ország egyébként 50 ezernél tart) Ennél még Fletó is többet lenyúlt. Tomi amúgy nem rég rádöbbent zsidó származására is, tehát ilyen komoly identitás változás után értelmetlen a múlt felhánytorgatása. Meg miért fosztanánk meg a belga lányokat egy magyar Play-boy sztártól?
  Deutschot az EP-be!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A pécsiek előtt is esküt tett Páva Zsolt

Pécs főterén, az összegyűlt tömeg előtt is ünnepélyes esküt tett Páva Zsolt, Pécs új polgármestere. Az eskü szövegét Tillai Aurél Liszt-díjas zeneszerző, karnagy olvasta elő. Tovább olvasom