Délmagyar logó

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik 1°C | 11°C Még több cikk.

Diákolimpia: Eredményesen céloztak

Sportlövészet

A közelmúltban a likócsi lőtér adott otthont a megyei diákolimpiának. Az általános iskolások versenyében a nyílt irányzékú légpuska kategóriában a lányoknál Maróczi Zsófia (Bakonyszentlászló), Filátz Andrea (Sopron), Tóth Diána (Lövő), míg a fiúknál Csonták Szilárd (Bakonyszentlászló), Eszlinger András (Bakonyszentlászló), Csonták Patrik (Bakonyszentlászló) lett a sorrend.


Légpisztolyban Mészáros Anett (Lövő), Petrovics László (Marcalvárosi Közoktatási Központ, Győr), Guzmits Gábor (Lövő) és Varga Ferenc (Lövő) bizonyult a legjobbnak.
A nem igazolt középiskolásoknál a nyílt irányzékú légpuskában Makk Evelin (Révai-gimnázium, Győr), Szűcs Alexandra (Bercsényi-gimnázium, Győr), Csonták Vivien (Krúdy-gimnázium, Győr), a fiúknál Borbély Gábor (Hild-iskola, Győr), Novák Norbert (Bercsényi-gimnázium), Sárfi Gábor (Lukács-

iskola, Győr) lett a sorrend.
Az igazolt középiskolai tanulók versenyében a zárt irányzékú légpuskában Lucz Melinda (Kossuth-iskola, Győr) első, Varga Julianna (Baross-iskola, Győr) második lett. A fiúknál Tóth Ádám (Hild-iskola) volt a legjobb.
Légpisztolyban Szigeti Dávid (Szent-Györgyi-gimnázium, Győr) megelőzte Dávid Balázst (Bercsényi-iskola) és Horváth Mátét (Deák-iskola).
Csapatban a lányoknál a nyílt irányzékú légpuska kategóriában a lövői iskola (Tóth Nóra, Hadrik Kitti, Mészáros Anett), a fiúknál a bakonyszentlászlói Szent László-iskola (Csonták Szilárd, Eszlinger András, Csonták Patrik), légpisztolyban szintén a lövői iskola (Guzmits Gábor, Varga Ferenc, Novitz János) nyert.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hétvégi műsor

PÉNTEK Tovább olvasom