Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 3°C Még több cikk.

Diákverés a bátonyterenyei általános iskolában

Erőszakkal vette el három általános iskolás gyerek egy diáktársuk MP4-as lejátszóját, majd miután a fiú panaszkodni mert, meg is verték. a 14 éves fiú, akit a bátonyterenyei általános iskolában vertek és rugdostak össze, súlyosan megsérült.
Az egy héttel ezelőtt történt estről szerdán adott tájékoztatást a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság. Dankóné Nagy Éva, a NMRFK szóvivője elmondta: egy 15 éves fiú, s annak két társa ököllel ütötte és összerugdota 14 éves iskolatársukat. azért verték meg, mert a fiú elpanaszolta az igazgatónőnek, hogy diáktársai az MP4-lejátszóját erőszakkal elvették tőle. Az igazgatónő a készüléket visszavette, ezután támadtak rá a fiatalok a 14 éves fiúra.

Az esetet a megvert gyerek édesanyja jelentette a rendőrségen. A három iskolást rablás és súlyos testi sértés miatt gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség. Részben beismerték tettüket. A rendőrök őrizetbe vették őket és kérték az ügyészségtől az előzetes letartóztatásukat is.

Az érintett általános iskola igazgatója, Kisné Nagy Dorottya közölte: belső vizsgálatot kezdeményezett a diákverés ügyében, s a napokban fegyelmi eljárást folytat le a nevelőtestülettel. Az iskolában egyébként ilyen súlyos eset még nem fordult elő - hangsúlyozta az intézmény vezetője.

Olvasóink írták

  • 1. dodó 2009. március 18. 17:20
    „Erőszakkal vette el három brutális (és túlkoros) ifjú cigány rabló egy diák társuk MP4-es lejátszóját, majd miután a fiú panaszkodni mert, összeverték, összerugdalták úgy, hogy súlyos sérüléseket szenvedett.

    Ez így kevés, rendőr urak és liberális újságírók! Ez etnikai bűncselekmény, így más kategória. Fodor Gabriella, a cionista gyűlöletpárt vezére követelte, hogy legalább az áldozatok etnikai hovatartozást nyilvánosságra kell hozni. Cigány verte, alázta, rabolta, s súlyosan meg is sebesítette a magyart. Mit üzentek a cigány lotyónak?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nemzeti épületkorszerűsítési programot sürget a Fidesz

Az építőiparból élő 1 millió ember megélhetésének biztosítása érdekében nemzeti épületkorszerűsítési… Tovább olvasom