Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

Díjmentes hívásfogadás külföldön a T-Mobile-nál

A T-Mobile Magyarország előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei a következő két hónapban külföldi utazásuk során minden T-Mobile hálózatban a nap 24 órájában díjmentesen fogadhatják a beérkező hívásokat.
Július 1. és augusztus 31. között a T-Mobile Magyarország ügyfelei a T-Mobile csoport hálózatain barangolva külön költség nélkül elérhetőek maradnak, díjat kizárólag az indított hívások, küldött üzenetek és az adatforgalom után kell fizetniük. A roaming díjazástól eltérően ebben az időszakban a T-Mobile Magyarország előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei Ausztriában, Csehországban, Németországban, Hollandiában, Nagy-Britanniában és az Amerikai Egyesült Államokban a T-Mobile hálózatain a fogadott hívások esetén díjat nem kell fizetniük. A T-Mobile Magyarország előfizetői külföldi utazásuk során leggyakrabban Németországban és Ausztriában használják mobiltelefonjukat.
A T-Mobile hálózatokon az ingyenes hívásfogadás jelentősen csökkenti a külföldi mobilhasználat költségeit. A T-Mobile ügyfelei minden fogadott hívás során az akcióban érintett európai hálózatokon percenként bruttó 118,75 forintot, az Egyesült Államokban bruttó 315 forintot takaríthatnak meg. A kedvezmény - más hazai mobilszolgáltatótól eltérően - külön regisztrációs díj és igénylés nélkül, automatikusan, forgalmi megkötések nélkül vehető igénybe.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Írja meg!

Közérdekű híre vagy jó ötlete, esetleg szabadidős programajánlata van? Rangos versenyt,… Tovább olvasom