Délmagyar logó

2016. 10. 28. péntek - Simon, Szimonetta 3°C | 11°C

Diszkótragédia: ex-zsaru is lehetett a biztonsági őrök között

Egy volt rendőr is lehetett a West Balkán szórakozóhely biztonsági őrei között - erről Hatala József országos rendőrfőkapitány beszélt egy más témában tartott pénteki, budapesti sajtótájékoztatón, újságírói kérdésre.
Szombat éjszaka a Nyugati téri szórakozóhelyen a diszkóból kiáramló tömegben három lány vesztette életét. Halálukat a budapesti rendőrfőkapitány másnapi közlése szerint fulladás okozta. A terézvárosi jegyző szerdán 90 napra bezáratta a szórakozóhelyet.

Hatala József altábornagyot pénteken arról kérdezték, hogy a szórakozóhely biztonsági őrei között voltak-e rendőrök. Mint mondta, erre nem áll módjában válaszolni, mert ez még nem tisztázott. Jelezte ugyanakkor, hogy információi szerint olyan személy szerepel a biztonsági őrök között, aki korábban a rendőrség állományában volt.

A diszkótragédiával összefüggésben az elmúlt napokban hat embert gyanúsítottak meg, valamennyien szabadlábon védekezhetnek.

Olvasóink írták

 • 10. alfa258 2011. január 23. 13:26
  „"Volt rendőr is lehetett", nem csak hogy lehetett, hanem valószínű az volt.! Nagyon is sokan vannak. Ledolgoznak 20 évet, 40-45 évesen nyugdíjba mennek TELJES fizetést kapnak, és dolgoznak ezerrel feketén, A "bajszos főnökük" nem akar kicsit változtatni??? Igenis baj, ha egy rendőr, vagy volt rendőr nem egyszer hatáskörét túllépve megaláz embereket! Az igazi bűnözőknek a s......güket sem merik megszagolni! Csak a kisemberekkel tudnak keménykedni! Pl ezért is örvendenek oly nagy népszerűségnek! Egyre inkább ez alakult ki a "Szolgálunk és Védünk" az kész röhej!!!!!”
 • 9. deszkás 2011. január 22. 08:56
  „"Volt rendőr is lehetett",főkapitány nem a nyilvánvaló okok miatt. Hatalának a kutyája se lennék nem hogy a beosztotta.”
 • 8. történész 2011. január 21. 18:01
  „Na most akkor mi a @sz van ?? Örökre elvannak tiltva a volt rendőrök a munka vállalástól...Micsoda idiotizmus ilyennel foglalkozni. Én örülnék ha a volt rendőrök a civil szférában dolgoznának, mivel sokkal tanultabbak, gyakorlatiasabbak, nem tán az a baj,hogy elveszik a helyet a hivatásos rendőrök mellékállási lehetőségétől ??”
 • 7. tótkomlósi 2011. január 21. 17:33
  „Na és akkor mi van, ha rendőr volt?
  Azt szokták mondani, hogy mindenki rendőrnek születik, csak vannak akik tovább tanulnak!
  Attól, hogy esetleg rendőr volt, még nem biztos, hogy volt rálátása a problémák gyökerére!
  Neki is csak a pénz kellett!”
 • 6. macs 2011. január 21. 16:11
  „Ezt nem értem. Valamikor rendőr volt, és? Most nem az, most biztonsági őr. Olyan trendi a rendőröket piszkálni. Miért?”
 • 5. dodó 2011. január 21. 15:36
  „Én még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy egy volt pék, vagy neadjisten még egy volt villamosvezető is volt ott.”
 • 4. Vörcsi 2011. január 21. 14:37
  „Ha még mindig csak találgatások folynak, akkor tényleg nagy a baj, szerintem! Azt, hogy ki és miért állította le a zenét, ki és miért kapcsolta fel a világítást, szerintem egyszerű megtalálni. Végképp nem gondolom, hogy én találtam meg a tutit, ezért azt gondolom, az ilyen cikkek, csak üzleti érdekekből íródnak. De! A nagyon sajnálatos esemény arra felhívja a figyelmet, hogy kik az éjszaka haszonszerzői adófizetés nélkül .”
 • 3. dmonlájn 2011. január 21. 14:18
  „sőt olyan is van, aki épp nincs szolgálatban! többszörösen feketén dolgozik: nincs bejelentve és nem is dolgozhatna, mert a rendőrségi állomány tagja!”
 • 2. frakk 2011. január 21. 14:17
  „Szerintetek 40 éves nyugdíjas volt, vagy csak szolgálat közben ugrott ki.???”
 • 1. deszkás 2011. január 21. 14:04
  „És akkor mi van?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gázolajcsempészés miatt lefoglaltak egy kamiont

Csaknem ezer liter gázolajat szállított egy rejtett tartályban az M70-es autóúton egy román… Tovább olvasom