Délmagyar logó

2017. 03. 28. kedd - Gedeon, Johanna 2°C | 18°C Még több cikk.

Divat a csokiszökőkút

Az elegáns partik szinte elengedhetetlen kelléke manapság a csokiszökőkút: a három emeletben lefolyó meleg belga csokoládét szinte mindenre rá lehet folyatni, az aszalt gyümölcstől a mogyoróig.
Sokan sós ropit is alá tartanak – az édes és a sós íz keveréke szintén izgalmas. A közös, mártogatós fondüre emlékeztető ötlet egyre népszerűbb. Sok partiszervező azért kedveli ezt az újszerű megoldást, mert nem kell süteményeket rendelni, cukrászt fogadni, és megoldják vele a desszert gondját is.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb madárinfluenza elleni védőkörzetek Bács-Kiskunban

A Bács-Kiskun Megyei Védelmi Bizottság tájékoztatása szerint a Hercegszántó és Dunaföldvár… Tovább olvasom