Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

Döntők előtt

a terembajnokság

Több mint három hónapos sorozat után a befejezésükhöz közelednek a soproni teremlabdarúgó-bajnokságok. Március 12-én, vasárnap a helyosztókat és döntőket rendezi a városi szabadidősport szakbizottság az MKB Arénában.
December elejétől vasárnap délutánonként a vendéglátó középiskola tornatermében az a 12 csapat versengett a Lövér-kupáért, akik már nem fértek be az indulók létszámába a sportcsarnokbeli küzdelemsorozatra. A döntőbe az Autó-Sába jutott, ellenfele a Rotary csapata lesz. A vasárnapi mérkőzések 9 órakor kezdődnek az MKB Arénában.

Tűztorony-kupa

A soproni teremlabdarúgó-bajnokságban 64 csapat kezdte el a küzdelmeket december elején, majd az első csoportkör végén kétfelé váltak a csapatok. A 3–4. helyezettek kerültek az alsó ágra a Tűztorony-kupáért. A Fertőrákosi Vállalkozók először jutottak el egy ilyen torna fináléjáig, ahol a soproni kispályás labdarúgás „veteránjainak” számító Közti II játékosaival mérkőznek majd. A menetrend: 10.30: Autoliv–Defko FC, 11.15: Fertőrákosi Vállalkozók–Közti II.

Sopron-kupa

A teremlabdarúgó-bajnokság első körének csoportgyőztesei és második helyezettjei alkotják a Sopron-kupa mezőnyét. Már az elődöntők is érdekes eredményeket hoztak, hiszen a szabadtéri első osztályú őszi listavezető Darts Club – 3. Félidő Borozó csapata valósággal kiütötte a sokszoros bajnok és teremgyőztes Hubertust. A csapat vezetője, Hipságh Gyula óvatosságra inti társait: „Az igaz, hogy jól megy a csapatnak az utóbbi időben, de a Hirschler I gárdája nem ismer elveszett labdát, s minden porcikájukkal csak a győzelmet fogadják el.

Volt élvonalbeli játékosok

A csapatot erősíti Bausz Róbert, aki a közelmúltban még élvonalbeli mérkőzéseket játszott a Matáv színeiben.
Egy Bécs melletti kisváros csapatában rúgja a labdát Kucselata János, aki az SLC színeiben szerepelt hétről hétre az élvonalban, s olimpiai válogatottságig vitte. P a finálé másik csapatának, a Hirschler I-nek oszlopos tagja.

Borúlátó és bizakodó

Szalay György, a Hirschler csapatvezetője kissé borúlátó, de bizakodó is egyben: „Az előzetes eredmények alapján ellenfelünk számít esélyesebbnek, de ha mi is a legjobb csapatunkkal állunk ki, akkor győzhetünk.
A mérkőzések 12 órakor kezdődnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Véd- és dacszövetséget hoznak létre az ingatlanközvetítők

Az összefogásban látják a kiutat a mai, olykor tisztességtelen eszközökkel folyó versenyben Szeged… Tovább olvasom