Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Dopeman vallomást tett

Dopeman könyvében azt állította: együtt fogyasztott kokaint Stohl Andrással.

Azt gondolhatnánk, hogy szép lassan szorul a hurok Magyarország első számú gengszter rapperének nyaka körül, Dopeman azonban cseppet sem rémült meg attól, hogy a napokban kihallgatásra hívták a rendőrségre. Mint ismeretes, a BRFK azért indított eljárást, mert Dopeman könyvében azt állította: együtt fogyasztott kokaint Stohl Andrással.   
      

A rappernek a hetekben jelent meg botrányoktól bűzlő könyve, amiben számtalan közismert emberről állít valós vagy valótlan dolgokat. Többek között arról is írt, hogy kokaint fogyasztott Stohl Andrással. Emiatt a rendőrség a múlt héten ismeretlen tettes ellen indított eljárást kábítószerrel való visszaélés gyanújával, és a minap ki is hallgatta a könyv szerzőjét.

Nagyon jót beszélgettünk a rendőrökkel. Nagyjából annyit mondtam, hogy nem emlékszem, vagy hogy nem nyilatkozom. Általában így beszélek a zsarukkal. Amúgy jó fejek voltak - emlékezett vissza Dopeman.

Szerinte minden lemeze után járhatna a rendőrségre, ha a szövegek terhelő bizonyítéknak számítanának.
Egy-egy számban több száz embert kicsinálok. Ha az tényleg bizonyító erejű lenne, hát komoly bajban lennék. Egész egyszerűen csak szúrtam valakinek a szemét, aki elküldte a könyvet a BRFK sajtóosztályára - mondta Dopeman.

A rapper szerint semmi baja nem származhat az ügyből, sőt azok sincsenek veszélyben, akiket rajta kívül szintén kihallgatásra invitált a BRFK.

- Nem lesz semmi gubanc. Se velem, se mással - fejezte be mondandóját Dopeman.
A BRFK munkatársa azonban közel sem fogalmazott ilyen egyértelműen a rapperrel kapcsolatban.
- Jelenleg Dopeman kihallgatása történt még csak meg, de a vallomása alapján mások kihallgatására is sor kerül. Ismeretlen tettes ellen indítottunk eljárást. A könyv áttanulmányozása után tudunk csak pontosabbat mondani - mondta Schön Péter, a BRFK sajtóreferense.

Mivel a nyomozás még kezdeti szakaszban jár, Schön Péter arra sem adhatott egyértelmű választ, hogy a rendőrség tervezi-e Stohl András kihallgatását is, aki egyértelműen kokainfogyasztóként van említve Dopeman könyvében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elment Grábics tanár úr

Nevével gyakran lehetett találkozni az elmúlt évtizedekben, sokat publikált tanulmányokat, róla… Tovább olvasom